nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

Neix la plataforma ciutadana 'Salvem es Moll'

15-06-2016

La plataforma 'Salvem es Moll' considera que «L’Autoritat Portuària de les Illes Balears (ATPIB) i el col·lectiu empresarial Alcudiamar, en una comunitat d’interessos, han promogut l’ampliació de la dàrsena del Club Nàutic, que se traduirà en una agressió urbanística i mediambiental; de moment, aquesta ampliació s’ha tramitat i aprovat, amb la indiferència i la passivitat de l’Ajuntament d’Alcúdia, que fins ara s’ha limitat a sol·licitar un informe ambiental a IMEDEA».

'Salvem es Moll' explica també que «L’ATPIB – que opera com una agressiva promotora immobiliària amb competència en la zona privilegiada de la primera línia del Port d’Alcúdia – ha concedit a Alcudiamar una ampliació de la concessió del Club Nàutic, que ja ostentava des de l’any 1988 , i que ara es perllongarà fins al 2030 (42 anys), per l’explotació de les instal·lacions del Port Esportiu d’Alcúdia, en un clima de poca transparència de cara a la ciutadania i de dubtosa legalitat. La inversió prevista per Alcúdiamar és d’uns 21 milions d’euros. Entre d’altres, aquesta inversió es destinarà principalment a l’ampliació de la dàrsena del club nàutic en quasi 12.000 m2 de terrenys guanyats a la mar».

Des de la plataforma 'Salvem es Moll' propugnen «ALTERNATIVA ZERO» ja que asseguren: «es tracta d'un projecte que, una vegada més, és una mostra de creixement insostenible, agressiu al paisatge i al medi ambient marí». A més, a més «s’està duent a terme passant per damunt de les competències municipals i del Consell Insular en matèria urbanística, davant l’immobilisme de l’Ajuntament d’Alcúdia, que fins ara no s’ha posicionat, i d’esquena a tots els alcudiencs i alcudienques».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pudor, fa mes de 3 anys

El germà d'en P.Malondra i sa cunyada en el ple treballadors d'Alcudiamar.

Pedrito no pots votar en el ple, tens interessos familiars.

I qualqú d'altre també, Toniet M.

Valoració:-2menosmas
Per NO ens estranyi, fa mes de 3 anys

En Toniet i en Pedrito tenen bones relacions amb Alcudiamar.......

Valoració:-1menosmas
Per Ganxet, fa mes de 3 anys

escolta "Ja está bé" no és que s-ho pensin que hi poden passat, n'estan ben segurs que serà així perque ademés hi están acostumats, perqué els mollers som 4ò5 que cabem dins un taxi, i perquè d'aquets 4ò5 només se'n movilitzen 1ò2. I malauradament, el factor determinant es que el nostre Batle i el seu consistori, no farán rés. Ja hi ha un barca dragant el fons marí a la sortida del club nàutic. Que han fet rés amb les taules i cadires que hi ha escampades a tot arreu a dins el Poble?? Ja hi aniràs tú a moure una pedra a dins a ca's Batle o a can Pedrito sense el seu permís... I els colegues de sa Línea d'Alta tensió, d'això no en diuen ni mú. Deuen tenir barca...

Valoració:1menosmas
Per Ja està bé, fa mes de 3 anys

Es pensen que poden passar per damunt la gent, la contaminació i la saturació són un problema a la Badia d'Alcúdia zona LIC.

Valoració:6menosmas
Per ENDAVANT, fa mes de 3 anys

NO MÉS PORTS, SÍ SENYOR.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris