nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

El GOB recorre per evitar els serveis de temporada a Son Bauló, Can Picafort i Son Serra

El Grup ecologista demana la nul·litat de l'autorització dels serveis de temporada.

07-06-2016Gob

El GOB ha presentat aquest dilluns un recurs d'alçada davant la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i de la Mar del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, que demana la nul·litat de l'autorització per a l'ocupació de béns de domini públic maritimoterrestre per a l'explotació dels serveis temporada en el litoral del terme municipal de Santa Margalida per als anys 2016, 2017, 2018 i 2019 per incompliment greu de la Llei de Costes i el seu Reglament.

En el mateix sentit, com a part interessada i exercint l'acció pública, el grup informa en un comunicat que ha presentat al·legacions davant la Demarcació de Costes de les Illes Balears.

Motiu per sol·licitar la nul·litat de l'autorització

La sol·licitud de l'Ajuntament fou presentada fora de termini, i per això s'hauria de procedir a convocar un concurs al qual l'Ajuntament de Santa Margalida podria presentar-se en igualtat de condicions amb altres concursants. Segons el GOB, aquest motiu hauria estat suficient perquè Costes declaràs nul·la la sol·licitud i en canvi, «la va fer servir per modificar una altra resolució» de la Demarcació per adaptar-la al vigent reglament de costes «per addicció de 15 taules i 45 cadires a cada un dels llocs» i a les noves tarifes proposades per l'Ajuntament de Santa Margalida en el seu escrit de sol·licitud de noves instal·lacions. Aquesta sol·licitud només podria justificar-se en cas de «força major» tipus «regressió no prevista de la costa, moviments sísmics, etc.», i el grup ecologista denuncia que no és el cas.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris