algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 25°
28°

Es reparteixen més de 20.000 exemplars de l'Especial Sant Antoni dBalears

14-01-2016

El dBalears ha fet un important esforç logístic perquè abans que esclati la festa santantoniera per tot Mallorca s'hagin repartit tots els exemplars d'aquesta nova edició de col·lecció dedicada a Sant Antoni.

L'especial dBalears en paper dedicat a Sant Antoni té 24 pàgines al llarg de les quals es repassen les principals celebracions de la festa. Aquest número especial en paper de dBalears compta amb la col·laboració dels glosadors Maribel Servera i Mateu Matas, Xurí, de Felip Munar i Munar, que ha aportat un interessantíssim article sobre Sant Antoni i les gloses, el periodista Antoni Riera, que hi aporta l'article titulat Sant Antoni President, Catalunya indpendent!

L'especial també conté entrevistes als principals especialistes en la festa de Sant Antoni com:Pere Pep Gil (Artà), Toni Gomila, 'Botó' (Sant Llorenç), Quico Melis, Toni Torrens (Sa Pobla), Pep Joan Aguiló (Muro), Tolo Gil (Artà), Biel Ferragut (Sa Pobla) i els tonis de Manacor: Toni Galmés (dibuixant), Toni Gomila (actor), Antoni Riera (periodista) i Toni Gomila (president del patronat de Sant Antoni de Manacor).

Els més de 20.000 exemplars editats s'han repartit per tot Mallorca, però d'una manera especialment massiva a Palma, Manacor, Sa Pobla, Muro, Sant Llorenç, Capdepera i Artà.

Sa Pobla

Representants de l'Ajuntament de Sa Pobla reberen els primers exemplars de l'especial de dBalears de Sant Antoni, dels prop de 5.000 que s'han repartit al municipi i que han tengut una gran acollida.

Manacor

Joan Mir i Marina Caubet han entregat un exemplar al batle de Manacor, Pedro Rosselló, qui ha convidat a la gent d'altres pobles a «desplaçar-se a Manacor aprofitant que cau en cap de setmana». Com que la revetlla serà en dissabte «s'espera més gent i hem hagut de reforçar les mesures de seguretat», explica Rosselló.

Muro

El regidor de l'Ajuntament de Muro, Pere Joan Aguiló, un dels protagonistes de l'especial de dBalears dedicat a les festes de Sant Antoni, rebé un dels primers exemplars repartits a Muro i aprofità l'avinentesa per convidar tothom a participar de les festes del poble.

Capdepera

El batle de Capdepera, la regidora, Carmen Corraliza i el president de l'Obreria de Sant Antoni de Capdepera, Quico Melis, varen rebre els primers exemplars de l'especial de dBalears de Sant Antoni que es varen repartir per tot el municipi. Tant a Capdepera com a Cala Rajada, tots els establiments públics han rebut exemplars per repartir entre els seus clients i usuaris.

Artà

El batle, Tolo Gili i l'obrer de l'obreria de Sant Antoni d'Artà, Pere Pep Gil, varen ser els encarregats de donar el sus al repartiment d'exemplars de l'especial de dBalears de Sant Antoni que es varen escampar per tot el municipi. L'especial conté dues entrevistes amb Gili i Gil i diversos articles sobre el que significa la festa de Sant Antoni per als artanencs i artanenques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris