algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
17°

El PI comparteix batlies a dreta i esquerra

Joan Carles Verd ha aixecat la vara de nou batle de Sencelles.

13-06-2015El Pi

Proposta per les Illes ha agafat aquest dissabte les regnes d'onze consistoris. Els batles de la formació liderada per Jaume Font han agraït el suport rebut i s'han compromès a treballar amb il·lusió per garantir el futur dels veïns dels diferents municipis.

Alcúdia: Antoni Mir (El PI) ha estat investit com a nou batle del municipi en un acte molt distes i amb un discurs carregat d'emotivitat.

Ariany: Joan Ribot (El PI) ha agafat la primera vara amb un gran somriure. L'ambient de l'acte ha estat molt distés i ha assegurat que treballarà en benefici del poble.

Banyalbufar: Mateu Ferrà (El PI) ha agafat les regnes del consistori amb molta d'il·lusió.

Costitx: Antoni Salas (El PI) ha estat investit batle amb la majoria absoluta de tots els regidors. Ha agrait el suport rebut i ha assegurat que enceta aquesta nova legislatura amb molta d'il·lusió.

Lloseta: Bartomeu Moyà ha agafat la vara amb molta il·lusió i ha assegurat que «estam per governar per tot el poble, les sigles no importen». Juame Font ha assistit al ple per donar suport al nou batle.

Porreres: Xisca Mora (El PI) ha agafat les regnes del consistori gràcies a la majoria absoluta del ple. La batlessa, que portava un vestit rosa molt elegant, ha agraït el suport rebut i ha assegurat que treballarà en benefici del poble.

Petra: Salvador Femenias (PI) ha estat investit batle de la localitat gràcies als suports del PP.  Després de governar un any i mig serà substituit pelpopular Martí Sansaloni. El pacte acaba amb 20 anys de govern de MÉS.

Sant Joan: Xisco Mestre (El PI) ha agafat la primera vara en virtut de l'acord subscrit amb el PP. A mitjan legislatura el popular Pablo Pascual li prendrà el relleu.

Sencelles: Joan Carles Verd ha lluit la vara de nou batle gràcies a l'acord amb el PSIB. Ha agraït els suports rebuts i ha assegurat que treballarà en benefici dels veïns del municipi.

Sa Pobla: Biel Ferragut ha agafat la primera vara amb molta d'il·lusió gràcies a l'acord subscrit amb els independents. Ha agraït el suport i s'ha compromès amb el futur del municipi.

Ses Salines: Bernat Roig d'Endavant ha agafat la vara de comandament que compartirà durant aquesta legislatura amb el regidor d'El Pi Tolo Salvà.
Felanitx: Joan Xamena del BLOC ha agafat les regnes de la batlia gràcies a l'acord amb Jaume Monserrat. Ha agraït el suport davant una sala de plens ben plena.

Sineu: Pep Oliver 'Pavarotti' ha revalidat la batlia per un any després d'arribar a un acord amb Miquel Gelabert 'Confit'. Durant la investidura ha assegurat «faré el millor pel meu poble».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ambpermisdenxec, fa mes de 4 anys

És lògic que si volen fer de partit frontissa, en alguns llocs també pactin amb la dreta. Per cert, si tenguessim un poc d vista, veuríem que ens convé que el projecte delPi reieixi pperquè a la llarga prengui terreny i el lloc al Pp. Més i el Pi han d'acabar substituint PSOE i PP pel bé de la nostra terra.

Valoració:1menosmas
Per ., fa mes de 4 anys

Si és de centre pot pactar amb la dreta i amb la esquerra i jo supòs, que als pobles i ciutats on han pactat amb el PP els peperos son gent moderada, i no extremistes com els del Govern. I com a frontissa, sempre val més tenir a El Pi que a Ciutadàns ( si haguéssin tret cualque cosa)

Valoració:12menosmas
Per Arnau, fa mes de 4 anys

El Pi donava carta blanca als ajuntaments per pactar, no ha de venir de nou que pacti a dreta i esquerra. Per cert, la cosa es pot interpretar al revés, dreta i esquerra se serveixen del PI per governar. Però sempre és millor aprofitar la mínima ocasió per recordar UM, clar, queda molt millor...

Valoració:4menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 4 anys

Idò molt malament pel PI. Ens pensàvem que havien dit que no pacterien amb el PP. Però "pensar no és saber". El que demostra que no et pots fiar d'ells. Una NOVA UM, que tant li és amb uns com amb altres.

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris