cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:

El sobiranisme d'esquerres esdevé primera força municipal i ja presideix Manacor, Marratxí, Llucmajor, Sóller...

Joan Francesc Canyelles ha estat investit com a nou batle de Marratxí.

MÉS per Mallorca

El sobiranisme d'esquerres és la primera força municipal. MÉS i els partits locals d'esquerres governaran una dotzena de pobles en una legislatura que es preveu que sigui la del canvi social. Els batles han agraït el suport rebut i han apostat per millorar la vida dels veïns.

Alaró: Guillem Balboa (MÉS) ha estat investit com a nou batle gràcies a 'acord de Govern amb el PSIB. L'acte ha estat molt emotiu. El nou batle ha destacat els compromisos que emprendrà durant aquesta legislatura i ha agraït el suport rebut per tot el poble.

Búger: Finalment l'acord de Govern s'ha fet realitat. Liniu Siquier ha estat envestida batlessa ostentarà el càreg els primers 30 mesos de legislatura. El socialista Rafael Capó serà el batle els 18 mesos restants.

Campanet: Magdalena Solivellas ha estat investida com a nova batlessa del municipi. Ha agraït el suport rebut i ha mostrat el seu compromís de treballar pel poble.

Esporles: Maria Ramon ha estat investida nova batlessa del municipi en un acte emotiu i carregat d'alegria. La nova primera vara ha agraït el suport rebut i ha assegurat que lluitarà per continuar el llegat que deixa Miquel Ensenyat.

Bunyola: Andreu Bujosa d'Esquerra Oberta de Bunyola ha aconseguit la batlia després de rebre el suport de set regidors i l'abstenció del PP i ABI. Molts veïns han assistit al ple que ha clos amb una festa amb refrigeri inclòs. El nou batle ha sortit a la balconada i ha saludat al so de les xeremies.

Llubí: Magdalena Perelló ha estat investida com a nova batlessa del municipi.

Manacor: Miquel Oliver ha estat investit batle, en un ple tens a causa de les desavinences de darrera hora amb El Pi. Amb tot, Oliver ha agraït al poble el suport rebut per tal de poder accedir a la batlia.

Mancor de la Vall: Guillem Villalonga ha estat envestit com a nou batle de la localitat enmig de l'alegria i la joia dels nombrosos veïns que han assistit a l'acte. Ha agraït el suport rebut per ser investit el primer batle d'esquerres que té el poble en la seva història.

Marratxí: Joan Francesc Canyelles ha estat investit com a batle enmig de l'eufòria dels nombrosos veïns que han assistit al plenari. El nou batle ha agraït el suport rebut i ha mostrat la seva satisfacció per desbancar un dels feus històrics del PP.

Montuïri: Joan Verger ha estat envestit batle gràcies als cinc regidors de la formació i un vot dels socialistes. La sala de plens ha quedat petita per acollir els veïns que volien assistir a l'acte. La nova primera vara ha agraït els suports rebuts i ha fet una exposició dels seus eixos programàtics de govern.

Felanitx: El Joan Xamena del bloc per Felanitx ha estat investit nou batle del municipi gràcies a l'acord assolit amb El Pi. Durant el seu discurs, ha destacat els eixos de govern i ha rebut el suport de Biel Barceló, líder de MÉS.

Sóller: Jaume Servera ha estat investit batle de Sóller en un ple carregat d'emoció.

Santa Maria: Nicolau Canyelles és el nou balte de la localitat  gràcies a l'abstenció del PP i PSOE.

Lloret: Antoni Bennàssar d'Endavant Lloret ha estat envestit com a nou batle de la localitat.

Pollença: Miquel Angel March de Junts Avançam ha estat investit com a nou batle de la localitat, després d'arribar a un acord amb Unió Mollera i rebre els suports d'Alternativa per Pollença.

Puigpunyent: Gabriel Ferrà d'IPG ha estat investit nou batle del municipi en un acte emotiu.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Portolà, fa mes de 5 anys

El canvi a Marratxí és extraordinari.
Força JFC!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris