algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Alternativa per Pollença i Junts Avançam: el pacte postelectoral no està tan clar

Els hipotètics conflictes entre els dos partits podrien raure en la forma i no en el contingut

9502

El candidat de la coalició pollencina Junts Avançam, Miquel Àngel March, ha assegurat a una entrevista a Ona Mediterrània que la formació no descarta fer un pacte postelectoral amb Alternativa per Pollença. Segons March, «serà fàcil arribar a un acord» amb l'altra opció d'esquerres que es presenta a les eleccions consistorials perquè els seus programes «probablement coincidiran» pel que fa al contingut.

La candidata d'Alternativa per Pollença, Marina Llobera, ha assegurat que el seu partit encara no té decidit si pactarà després de les eleccions amb Junts Avançam -la coalició que aglutina MÉS, ERC, PSOE i que lidera l'independent Miquel Àngel March. Allò que sí ha destacat és que els dubtes que puguin tenir a l'hora de pactar no són «de contingut sinó de forma». Llobera ha insistit que les maneres de fer política tradicionals no tenen cabuda dins els hipotètics acords que puguin prendre en un futur. La candidata d'Alternativa per Pollença ha explicat que actualment la seva assemblea encara està debatent quines són les condicions sota les quals estan disposats a pactar. Però que de cap manera acceptaran un acord on els partits es «reparteixin les regidories o les àrees de poder» i el govern quedi reduït a un «regne de taifes» sense rumb ni «direcció única».

D'aquí 15 dies se sabran les normes del joc

Com a darrer punt a destacar, Marina Llobera diu que un dels seus eixos principals és la transparència. Per aquest motiu, ha anunciat que d'aquí 15 dies l'assemblea d'Alternativa per Pollença ja haurà pres una determinació pel que fa al seu posicionament. En aquest moment, ja tendran clares quines són les condicions sota les quals estan disposats a pactar i ho anunciaran públicament. D'aquesta manera pretenen ser honestos amb els electors i fer un exercici de transparència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris