algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
27°

Càritas i Deixalles col·laboren a Inca per arraconar l'exclusió

7052

16-10-2014

El batle d'Inca, Rafel Torres, visità aquest dijous els voluntaris i representants de Càritas i Deixalles, dues entitats que fa estona que apleguen esforços a la capital del Raiguer per fer arribar la seva ajuda de forma coordinada als col·lectius més necessitats i vulnerables.

Torres va reconèixer la tasca que fan aquestes entitats i les mans que contribueixen a la causa solidària, i precisament per facilitar-la s'ha procedit a instal·lar sis contenidors de recollida de roba a espais públics de la ciutat.

Val a dir que Càritas és present a Inca des de 1994, mentre que Deixalles hi és des de 2006. Des de llavors cada una desenvolupa els seus propis projectes, encara que col·laboren activament per afavorir els col·lectius vulnerables i en risc d’exclusió.

Ambdues entitats volgueren posar de relleu la bona disposició de l’administració local, que valora i dóna suport a l’acció social que desenvolupen, malgrat que encara cal una major sensibilització de la ciutadania disposada a ser solidària.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris