algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

La militància de Gent per Sineu escull Miquel Gelabert com a candidat a la batlia

Miquel Gelabert fou l'escollit aquest passat cap de setmana per la militància per representar Gent per Sineu als pròxims comicis municipals. Gelabert, de 42 anys i mestre d’educació primària, dirigeix el CEIP Lloret, i ja va ser regidor per Sineuers Independents fa dues legislatures.

La jove formació, que es defineix com a progressista, sobiranista i assembleària, reuní un centenar de militants i simpatitzants que confirmaren l'única proposta de Gelabert com a cap de llista.

Aquesta nova força política integra gent procedent de l’antiga agrupació electoral de Sineuers Independents, d’Esquerra Republicana, així com persones clau de diferents àmbits del municipi.

Precisament, conjuntar les diferents sensibilitats serà un dels aspectes clau durant aquests mesos que queden per arribar al maig del 2015.

“Hi ha hagut divergències d’opinió entre els membres de la permanent? Sí, n’hi ha hagut; i què hem fet? Doncs hem xerrat, hem discutit, hem analitzat i ens hem posat d’acord, així com s’ha de fer”, explicà Gelabert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris