algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

L'esquerra de Marratxí demana al batle que expliqui les connexions de la trama de Calvià

Imatge d'arxiu d'un plenari a l'Ajuntament de Marratxí.

P.A.M.

L'esquerra marratxinera condemna la presumpta trama de corrupció que involucra el cap i dos policies locals de Calvià i afirmen que demanaran explicacions al batle, Tomeu Oliver (PP), sobre una possible connexió del cas amb el municipi.

D'una banda, els socialistes han considerat urgent una «depuració de responsabilitats» i afirmen que seguiran fent propostes per una «veritable regeneració democràtica i ètica de les institucions».

Apunten que no ha passat ni un any des que Antonio Vera dimití com a cap de la Policia Local de Palma, per un suposat entramat en les oposicions del cos, i ara apareix aquesta altra causa que inclou possibles extorsions a empresaris, en la mateixa època en la qual l'actual cap de la Policia Local de Marratxí, Antoni Ledesma, era destinat a Calvià i Andratx.

Així mateix, a Més per Marratxí consideren que és necessari un adient aclariment dels fets, i tenint en compte que el cap de Policia és un càrrec de confiança de l'equip de govern municipal, la batlia ha d'actuar en conseqüència davant qualsevol indici d'actuació irregular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris