lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Nou atac al Racó de la Memòria de Porreres

Imatge del Racó de la Memòria després de l'atac.

J. Socies

El Racó de la Memòria de Porreres, punt en el qual es va afusellar centenars de persones defensores de la causa Republicana durant el període de la Guerra Civil ha tornat a patir un atac.

Aquesta vegada diverses pintades a les plaques instal·lades han danyat la imatge del lloc i han volgut d'aquesta manera danyar la memòria dels familiars afectats.

Una esvàstica i una inscripció en la qual es llegeix "Arriba Franco". Han provocat les queixes de l'Associació Memòria de Mallorca que en la nit d'ahir, mitjançant el seu compte de Twitter, emetia un comunicat de condemna dels fets.

Es preveu que en les pròximes hores la brigada de l'Ajuntament de Porreres procedeixi a netejar les pintades i es preveu un comunicat de condemna dels partits presents al consistori Porrerenc.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per @Aquí en català!, fa mes de 6 anys

calla, paleto

Valoració:0menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 6 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (16-7-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:17menosmas
Per Bernat, fa mes de 6 anys

@anticatalufet, déu no vulga que sàpigua qui ets.

Valoració:6menosmas
Per canamunt, fa mes de 6 anys

A qualsevol pais que ha patit una dictadura, quan el dictador mor i canvia el sistema, les herències de la dictadura moren i desapareixen com un mal record i la seva defensa està prohibida i penada per la llei.A Espanya poc han canviat les coses en 40 anys de "democracia" (ho pos entre cometes per què no és una democràcia) i les "gràcies" dels fills de la dictadura no son perseguides ni penades, tot per què la dictadura va derivar amb una monarquía (imposada per Franco) i un fals parlament amb un bipartidisme controlat pels lobbys de poder.

Valoració:8menosmas
Per gamberritis, fa mes de 6 anys

Una gamberrada de los chiquillos del pueblo. Sin más.

Valoració:-1menosmas
Per normal, fa mes de 6 anys

España o el feixisme més inculte i primitiu.
Pels seus actes els reconeixereu ....

Valoració:18menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 6 anys

Catalufolandia no gracias

Valoració:-1menosmas
Per I doncs, fa mes de 6 anys

Quan les pintades son davant la seu del PP o similar, resulta que és "terrorisme de baixa intensitat", quan es tracta pintades nazis, resulta que son "coses d´al.lots i no s´investiguen, malgrat les hagin fet a una escola infantil, com va passar a mata de Jonc.

Valoració:20menosmas
Per Joaquim, fa mes de 6 anys

És un, o uns quants, incults que no saben ni dibuixar un simbol nazi, així son de curts.
El meu major respecte per la gent afusellada en aquest lloc.

Valoració:22menosmas
Per mallorquín, fa mes de 6 anys

No me queda claro si se trata de una esvástica o si el Zorro anda suelto por Porreras...

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris