nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Utilitzar la marca 'D'Artà' costarà un 1,68% de la facturació anual als comerciants

Imatge de la marca.

Ajuntament d'Artà

L'Ajuntament d'Artà cobrarà un 1,68% als comerciants que vulguin emprar la marca 'D'Artà'. Concretament, l'Ordenança estableix que es fixa un percentatge sobre la facturació total anual dels productes o serveis homologats per usar i utilitzar la marca 'D'Artà'.

Pel que fa a les bonificacions les fundacions o les entitats sense ànim de lucre tindran el 100%. L'objectiu de crear aquest distintiu és segons s'introdueix al reglament, “és que aquests productes o serveis mereixen ser protegits, a fi d’evitar-los possibles competències deslleials i garantir-los sempre la satisfacció de les persones consumidores”.

L’Ajuntament d’Artà designarà un comitè de certificació, compost per cinc membres, que certificarà l’autorització per usar la marca i valorarà les sol·licituds que es presentin. Aquest Comitè, que es reunirà trimestralment, estarà compost per dos membres de les associacions més representatives del sector comercial, hoteler o empresarial del municipi, i per tres tècnics o tècniques municipals. A més, el Comitè pot comptar amb l’assistència de personal tècnic extern, que té dret de veu però no de vot.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sorprés, fa mes de 6 anys

Quasi un 2% de la facturació anual a canvi de??
Realment, els ajuntaments ja no saben que han de fer per mantenir a tots els "enxufats" que hi fan feina.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris