nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Neix Fòrum Pollença, una iniciativa ciutadana de futur

El galerista Antoni Bennàssar és el president del nou Fòrum Pollença.

RPF

Alguna cosa es mou a Pollença. Després del ressorgiment del centenari Club Pollença i el naixement del moviment ciutadà Téntol per la Peixateria, sorgeix ara un nou col·lectiu ciutadà liderat per personatges destacats de diferents àmbits amb l'únic objectiu de treballar en pro de la protecció i sensibilització del patrimoni històric, artístic i paisatgístic del municipi.

El col·lectiu té forma jurídica d'associació, rep el nom de Fòrum Pollença i està presidit pel galerista Antoni Bennàssar i ratificat per personatges tan dispars com Miquel March, Antoni Xumet, Antònia Borràs, Pere Salas o Margalida Cànaves, entre d'altres.

Posada en valor
«La nova entitat pretén posar en valor el patrimoni arqueològic, paisatgístic, arquitectònic, històric, artístic, ambiental, etnològic, industrial i urbanístic, en definitiva cultural, tant material com immaterial de les Illes Balears, especialment del municipi de Pollença», explica el col·lectiu.

Fòrum Pollença és la plasmació d'un somni del galerista Bennàssar que rumiava des de fa quaranta anys la conveniència de formar un comitè d'experts en diferents camps del coneixement (medicina, arquitectura, música, periodisme, poesia, belles arts, economia, biologia, història, geografia, ciències de l'educació, entre d'altres) al que es tingués en compte abans de posar en marxa projectes que marcaran el futur de generacions i alhora capaç d'elaborar propostes de canvi ». Ara, ja jubilat, Bennàssar presideix el naixement d'aquesta nova institució ciutadana que es reuneix quinzenalment a la seu de la Fundació Dionís Bennàssar.

«La idea és que el Fòrum sigui el més ampli possible pel que fa a les persones que hi participen, gent representativa del poble i molt plural pel que fa a diferents ideologies, gent jove i gran. La pluralitat és bàsica quan es vol obtenir la màxima representació», diu.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 6 anys

Totes les iniciatives per defensar tot lo nostro de veritat, mereixen que es parli d´elles. Molta sort i gràcies.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris