algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Cinc anys d'"empenta" a Manacor

2530
Xítxeros amb Empenta

"Joventut", "optimisme", "identitat", "constància" o "esperit crític" són algunes de les etiquetes que els veïns de Manacor col·loquen com a definitòries de la plataforma Xítxeros amb Empenta, un col·lectiu que ja duu una certa trajectòria a la capital de Llevant, i que aquests dies celebren els cinc anys d'ençà de la seva formació.

Prometen que l'esdeveniment no passarà desapercebut per als seus conciutadans, i amb aquesta intenció han preparat una gala d’aniversari en la qual asseguren que l’humor i l’empenta seran ingredients indispensables.

Algunes activitats ja estan confirmades, amb la intenció de fer gaudir tot aquell que vulgui acostar-se a la festa d'aquest grup de persones, majoritàriament d'una no molt avançada edat, però totes amb un clar esperit inquiet i compromès. Destaquen entre els convidats la música del grup local Roig!, o el teatre, amb un fragment de l’obra de teatre Senzillament Manacor, que posarà en escena l’Associació d’Amics del Museu d’Història de Manacor, entre altres sorpreses.

Tot plegat serà el proper divendres, 13 de desembre, a les 20.30 hores al Teatre de Manacor. Les entrades es vendran a 1 € per persona el mateix dia de l'acte, tot just per cobrir la despesa de llogar l'espai, i com a regal commemoratiu, tots els assistents rebran una xapa amb molta "empenta".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris