cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Santanyí es declara municipi lliure de desnonaments

1037

Santanyí és un dels municipis mallorquins que s'ha declarat "lliure de desnonaments".

Agències

El Ple de l’Ajuntament de Santanyí ha consensuat i aprovat per unanimitat una moció presentada pel partit socialista per declarar el municipi lliure de desnonaments.

Segons els socialistes es tracta d'un fet de “màxima rellevància en aquests moments de crisi econòmica”, ja que “moltes famílies” en pateixen les conseqüències. La mesura, així, permet donar “tranquil·litat” a aquestes famílies.

El grup socialista recorda que tot i que la Constitució espanyola recull el dret a disposar d’un habitatge digne, “aquest fet no s’està complint i l’habitatge és considerat com un bé de consum”.

Aquesta declaració tindrà com a “conseqüències immediates” la notificació a les entitats bancàries de “la negativa de les autoritats municipals a participar en qualsevol procés de desnonament i la paralització d’aquests processos”.

Sanitat pública
D'altra banda, el ple va rebutjar, amb els vots en contra del PP, una moció presentada pel partit socialista en defensa de la sanitat pública. La moció criticava les retallades en la sanitat i “l'eliminació de drets” que hi han produït “un clar empitjorament" del servei sanitari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris