nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La Policia Local realitzarà aquest cap de setmana controls d'alcoholèmia a Montuïri

1043

Un total de sis agents de la Policia Local duran a terme un control d'alcoholèmia de caràcter preventiu a Montuïri.

M.T.

Un total de sis agents de la Policia Local de Montuïri, Llubí, Maria de la Salut, Vilafranca i Porreres duran a terme un control d'alcoholèmia de caràcter preventiu durant aquest cap de setmana a Montuïri.

Aquest control, segons informà el Govern, està inscrit en el calendari d'accions aprovat pel Consell de Coordinació de Policies Locals del Pla de Mallorca. L'organisme acordà fer una prova pilot de com seria el funcionament d'una hipotètica associació de municipis entre cinc dels 14 municipis que conformen l'ens.

Els municipis que formen el Consell de Coordinació són: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra , Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Sencelles, Sineu, i Vilafranca.

Experiència pionera
L'experiència és pionera i s'està duent a terme en els municipis del Pla des de principis d'enguany. De fet, des del 23 de febrer, s'ha realitzat un control d'aquestes característiques a Llubí, un a Porreres, un a Vilafranca i dos a Montuïri.

D'aquests, tres controls han estat de documentació i dos (comptant el d'aquest cap de setmana) d'alcoholèmia. En cada un hi han participat agents dels cinc municipis implicats i està previst que abans que acabi el mes d'agost se'n faci un altre a Maria de la Salut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris