algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Un mosaic humà demanarà damunt l'arena la protecció de la Ràpita

849

La plataforma segueix reivindicant que no s'inverteixin doblers públics en defensar els interessos d'uns pocs.

R.D.

La plataforma Salvem la Ràpita ha convocat tots els ciutadans que vulguin participar en la protecció d'aquest indret a fer una acció visual en forma de mosaic humà per deixar clar el compromís de la societat amb la protecció de l'emblemàtic i singular entorn campaner.

La data marcada per a fer aquest acte cívic i reivindicatiu és el diumenge 11 d'agost, i el lloc triat el Club Nàutic de la Ràpita. Aquell dia esperen aplegar un mínim de 150 persones per a poder dur endavant l'acte

Amb aquesta manifestació els organitzadors pretenen expressar el rebuig al "retorn a les velles polítiques que especulen sobre el territori en benefici d'uns pocs i perjudicant la nostra terra i els nostres recursos".

Segons apunten els impulsors, l'amenaça sobre l'entorn natural de la Ràpita i el Trenc continua viva i és per aquest motiu que, des de la plataforma impulsen aquesta iniciativa. Així expressen el seu rebuig a la destrucció de l'entorn i a una manera de fer política que inverteix doblers públics en la defensa davant els tribunals dels interessos d'uns pocs.

La sentència del Tribunal Superior de Justícia del passat 9 de juliol que invalidà la modificació del Pla Territorial que permetia el macrohotel a la Ràpita generà esperances en totes les persones implicades en la reivindicació contrària al projecte urbanístic de luxe declarat d'interès autonòmic pel Govern de José Ramón Bauzá.

Aviat la victòria social quedà a mitges, perquè el Consell de Mallorca anuncià que recorreria la sentència davant del Tribunal Suprem.

Des de la Plataforma Salvem sa Ràpita volem que els ciutadans es facin seu el clam per protegir sa Ràpita convidant-los a participar en la creació d'un mosaic humà sobre la platja.

________________________________________________________________________________________

L'objectiu és reunir més de 150 persones davant el Club Nàutic de sa Ràpita, per a reivindicar la protecció defintiva de l'entorn natural de sa Ràpita i es Trenc.

La sentència del Tribunal Superior de Justícia del passat 9 de juliol que invalidava la modificació de Pla Territorial que permetia l'hotel a sa Ràpita, va generar esperances en totes aquelles persones implicades en la reivindicació i la campanya "Salvem sa Ràpita" contra el Macro-hotel de luxe declarat d'interès autonòmic pel Govern de JR Bauzà.

Això però es va convertir en una victòria social a mitges, ja que immediatament, el Consell de Mallorca va anunciar que recorreria la sentència davant del Suprem.

Així, l'amenaça sobre l'entorn natural de sa Ràpita i es Trenc continua viva i és per aquest motiu que, des de la Plataforma Salvem sa Ràpita, s'ha impulsat aquesta iniciativa cívica per mostrar una vegada més, el rebuig a la destrucció de sa Ràpita i a aquesta manera de fer política, que inverteix doblers públics per a defensar davant dels tribunals els interessos concrets d'uns pocs.

Per això, convocam a la participació i implicació de la societat en un acte cívic que serveixi per deixar clar, una vegada més, el compromís de la ciutadania amb la protecció d'aquest emblemàtic i singular entorn i el rebuig al retorn a les velles polítiques que especulen sobre el territori en benefici d'uns pocs i perjudicant la nostra terra i els nostres recursos.

DIUMENGE 11 d'AGOST, MOSAIC HUMÀ SALVEM SA RÀPITA

- See more at: http://www.gobmallorca.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1068&catid=114&Itemid=1012#sthash.rZcXPyAR.MDZzcp09.dpuf

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris