muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

El Govern demana a l'Ajuntament de Sencelles que retorni 12 cèntims d'una subvenció

El Govern ha reclamat a l'Ajuntament de Sencelles que li retorni 12 cèntims d'una subvenció que, segons ells, no s'ha justificat convenientment, segons ha denunciat aquest matí Esquerra Unida (EU) mitjançant un comunicat.

Segons el partit coordinat per Manel Carmona, l'Executiu féu una reclamació formal, via correu certificat, a aquest consistori perquè els fora tornada aquesta quantitat. A EU no se'n saben avenir, i tracten amb ironia de trobar justificacions a aquesta petició.

"Potser Bauzá està molt preocupat perquè no li surten els números. Entre les exigències de Montoro, la negativa dels barons del PP al dèficit asimètric i el ridícul de la retirada dels imposts "verds", veu que no podrà complir l'objectiu de dèficit. Per això, mira d'arreplegar cèntim a cèntim tot el que pugui".

Des de la formació d'esquerres critiquen l'actuació del Govern, i més tenint en compte la forma d'actuar de Bauzá amb l'Ajuntament de Sencelles. "El Govern negà a Sencelles el què ha concedit a Campos", esmenta el comunicat.

L'explicació és el fet que es reservaren fons autonòmics per a pagar part de l'esbucament dels habitatges il·legals de les Covetes, i en canvi, els sencellers no han vist satisfeta fins ara la seva reclamació que el Consolat posi recursos per a tomar les cases de Ruberts.

Ridícul de rècord

En qualsevol cas, "el ridícul de la missiva oficial és de rècord", consideren a EU. A més, segons el seu parer, "tractar d'una manera desigual els ajuntaments en funció de qui els governa no està gens bé, ni es correspon amb la seva funció com a màxima autoritat de les Illes Balears".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris