algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Els Independents de Marratxí també se sumen al projecte de Font i Melià

Fins ara, set partits s’han incorporat a Proposta per les Illes, que dissabte realitza el congrés

21218

Pep Melià, Jaume Font i Miquel Bestard, president dels Independents de Marratxí.

El Pi (Proposta per les Illes) suma un nou soci al seu projecte: els Independents de Marratxí. Amb els marratxiners, són set (Convergència per les Illes, Lliga Regionalista, UMe, Es Nou Partit d'Eivissa, Aliança Liberal de Manacor i Sud-Unificat) els partits polítics que ja s'han integrat a la formació de Jaume Font i Pep Melià.

La unió amb El Pi no suposarà la desaparició dels Independents de Marratxí, explicà Miquel Bestard, el seu president. "El Pi ens representarà al Parlament i al Consell, i nosaltres [els Independents] ens encarregarem de Marratxí.

Conservarem l'autonomia", detallà Bestard, qui es mostrà "il·lusionat" amb el nou projecte, alhora que assegurà tenir "una confiança sincera" en Jaume Font. "Anirem endavant", afegí.

Pep Melià, vicepresident d'El Pi, destacà que els Independents de Marratxí "és un partit potent" i recordà que als darrers comicis obtingué uns 1.600 vots (el 10% del total) i dos regidors. "És una molt bona aportació", valorà Melià.

El president d'El Pi, Jaume Font, destacà que la incorporació dels Independents de Marratxí "demostra que el nostre projecte és obert cap a la moderació i cap al centrisme", i posà l'exemple dels marratxiners, que han cogovernat el municipi tant amb l'esquerra com amb la dreta. Fins fa 6 anys, els Independents havien governat sempre a l'Ajuntament de Marratxí.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per margarita, fa mes de 7 anys

axo pasa perque no han tengut mai un president com deu mana perque tots es presidents que en tengut no han sabut planta cara a qui es pertoqui per aixo de que noltros o sigui mallorca es mallorquina y noltros som mallorquins de catalans res de res avoura si riba es moment de que tenguen un president en dos pams de nasos que planti cara a qui sigui y que diga de una vagada que noltros som mallorquins ,no se si colcu sab que fa mes de 40 ains sa bandera de mallorca era de colo blanc y colo de cel no era vermella i groga com mos voln fe creura y aixo es perque es catalans le tenen vermella y groga la mos volan enroscar a noltros señor president entengui duna vagada que noltros som mallorquins y mallorca es mallorca no es ni sera may catalana avoura si li entre dins as cap que ya esta be de tanta imposisio per part des catalans lluiti de una vegada y digui que mallorca es mallorquina y no catalana ademes de española moltas grasias marga

Valoració:2menosmas
Per un mallorquinista, fa mes de 8 anys

Confons catala en principati!!! Es teu anticatalanisme te menja (il·lògic). M'agradaria dir-te, antimallorqui, que jo tan sols he defensat lo que pensava Mossen alcover (es principal defensor des mallorqui del segle passat). per cert, llevet es nom de mallorquinista, i posat gonella (lo unic que fas es separar catala i mallorqui per imposar es castellà), ets com delgado!! Antimallorquinistes. I si, t'agradi o no, NO som, ni hem estat mai paisos catalans (és una invencio), però sa denominacio de sa catalunya gran o Nacio catalana vé arrelada desde 1229. Tu no sé si ets de nacio catalana, lo que si sé es que ets un ignorant com pocs! Els típics que no feis més que defensar lo de fora, lo foraster. 1ratacau es català, 2n defensau es castellà. N'estic segur que MAI, MAI has votat a cap partit mallorqui, seguríssim. Ets un des Puta PPBauzá o PSOeTorres. Que mos coneixem. Diguem, a quantes manifestacions has anat perque a s'escola se faci INMERSIO linguistica en Mallorquí??? o perque S'UNICA llengua oficial sigui es mallorquí? o perque el Vell regne de Mallorques formi un estat pròpi? hahah HIPOCRITA! ANTIMALLORQUINISTA

Valoració:3menosmas
Per un (autèntic) mallorquinista, fa mes de 8 anys

ERC: És un partit CATALÀ, es PSM no se presenta a CATALUNYA a que no? i cmpromís tampoc. no entenc perque un partit CATALÀ si s'ha de presentar a Mallorca o valencia. És igual que aquell malllorqui BENEIT que celebra s'onze de setembre (diada de CATALUNYA) o que canta els segadors (himne de CATALUNYA) i no la muixeranga. Confoneu MALLORQUÍ amb català, FEIXISTES. Som de nacio Catalana? NOOOOO. SOM MALLORQUINS, MAI CATALUFOS!!!

Valoració:-2menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 8 anys

ERC = Feixisme imperialista. Fora de ca nostra, catalanets!!
GO HOME!!

Valoració:-2menosmas
Per un mallorquinista, fa mes de 8 anys

ERC: És un partit principatí, es PSM no se presenta a n'es principat a que no? i cmpromís tampocno entenc perque un partit principatí si s'ha de presentar a Mallorca o valencia. És igual que aquell malllorqui que celebra s'onze de setembre (diada des PRINCIPAT) o que canta els segadors (himne des Principat) i no la muixeranga. Confoneu principatí amb català. Som de nacio Catalana? si, però MAI PRINCIPATINS

Valoració:0menosmas
Per Un catalanista, fa mes de 8 anys

Què té de poc mallorquí un portenyo com a president d'un partit on s'immensa majoria és mallorquina?

Esquerra Republicana és i seguirà essent un partit mallorquí i de tots es catalans.

Valoració:-1menosmas
Per Concís, fa mes de 8 anys

@llonguet, sense ànim de polemitzar: exactament el vostre comentari és MODE DOI.

Valoració:2menosmas
Per Reguitzereta, fa mes de 8 anys

Aquestes illes necessiten una força política defensora dels propis interessos i que no sigui "més" del psoE.

Valoració:5menosmas
Per un mallorquinista, fa mes de 8 anys

Això és un partit com Déu mana!! Bén fet Pi. Ets mallorquí? Idòi vota partits mallorquins! Ni PP, ni PSOE, ni IU, ni ERC, ni UpyD, ni..., NOMÉS PARTITS MALLORQUINS

Valoració:-2menosmas
Per yomateix, fa mes de 8 anys

I En Felip des Besso que? ja si apunta? te qualque garriga per requalificar?. Malt fet PI fitxant aquests dos, en Bestard i en Felip.

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris