algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

L’empresa que aixecà la macrourbanització de Montport vol 25 milions

El jutge ordenà el 2007 paralitzar la construcció de 96 habitatges

21106

Els tribunals han confirmat que el sòl és rústic protegit.

Prosmi SL, l'empresa promotora d'una macrourbanització de més de 100 habitatges en una zona protegida de Montport, a la falda de la muntanya, reclama ara a l'Ajuntament d'Andratx una indemnització de 25 milions d'euros. Prosmi entén que s'ha vist perjudicada per la paralització -per ordre judicial i de la Sala- de les obres i els múltiples robatoris comesos a l'interior.

La reclamació s'ha cursat per la via administrativa, no per la judicial. El batle, Llorenç Suau, explicà que el Consistori no pagarà res, si finalment cal fer-ho, fins que els tribunals de Justícia hagin dictat sentència sobre la causa oberta respecte d'aquesta qüestió, que és la peça número 1 de l'anomenat cas Andratx. La Justícia encara ha de determinar si el Consistori atorgà correctament la llicència d'obres, per una banda, i per l'altra, cal depurar possibles responsabilitat penals.

La història dels habitatges de Montport començà el gener del 2006, quan Isabel Alemany, l'aleshores portaveu d'UM a Andratx, denuncià a la Guàrdia Civil que la major part dels blocs de la promoció es feien en sòl protegit per la Llei d'espais naturals, en zona ARIB (Àrea Rural d'Interès Paisatgístic)". Mig any després, al juny, el Consell impugnà judicialment el permís d'obra en un contenciós adminsitratiu. Al juliol, el fiscal acusà l'exbatle Eugenio Hidalgo d'un delicte contraecològic. Al novembre, els tribunals paralitzaren la denúncia, però quan esclatà el cas Andratx es reobrí i s'incorporà a la causa.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tofols, fa mes de 8 anys

En Delgado que vos convidi a sopar d'ous bollits i ja vos podeu sentir pagats....Salutt i Bon Viatge, i no torneu per ses Illes.....

Valoració:0menosmas
Per PENSAMENTS REALS, fa mes de 8 anys

Molt bé, doncs que pagui la indemnització el màxim responsable que els va donar permís per construir.

Valoració:1menosmas
Per SRS, fa mes de 8 anys

I JO VULL SA LLUNA, MARTE I TAMBE ES DOBLERS QUE HAN GUANYAT AQUESTA COLLA DE SINVERGUENSAS QUE CONSTRUIAN UNA FINCA DE PISOS I VENIEN ES PISOS A 10, I ES CAP DE MIG ANY COMENçABAN A CONSTRUIRNE UNA A 100 M DE ON HAVIEN CONSTRUIT SA 1 I PUJAVEN ES MATEIX PIS 2 O 3 MILIONS MES CARS QUE ELS ALTRES. I ARA VOLEN IMDEMNIZACIONS? QUE SEN VAGIN A LA MERDA, SI SI SI A LA PUTA MERDA.

Valoració:6menosmas
Per SENSE COMENTARIS, fa mes de 8 anys

Si. Estan més que compensats amb tot allò que varen robar.

Valoració:6menosmas
Per I que!, fa mes de 8 anys

No es el mal económic el mes greu de tot, es el mal ecológic que han fet a Andratx aquesta colla d´indesitjables polítics peperos.
Han destrossat tot el que han pogut única i exclusivament per el seu enriquiment. Ens han destrossat una part de Mallorca que mai més tornarà a ser com era abans.
Voldria que es podrissin a la presó com a miserables.

Valoració:12menosmas
Per jrbs, fa mes de 8 anys

Surrealista!!
O sigui, que nosaltres, els ciutadans contribuents, hem de pagar els robatoris dels lladres??
Es que el vici de robar els polítics ja ha passat també directament als promotors, cal que entre tots paguem els robatoris??

Valoració:13menosmas
Per Es Jai de sa Barraqueta, fa mes de 8 anys

Jo volia i vaig volar!!

POCAVERGONYES!!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris