algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Govern pagarà un 75% del cost de tomar les Covetes

L’Ajuntament de Campos assumirà la resta de la despesa, que puja a 113.000 euros

A la fi, hi ha acord. El Govern, el Consell de Mallorca i el Consistori campaner varen fer públic ahir que dimecres se signarà un protocol per col·laborar plegats en l'esbucament dels apartaments il·legals de les Covetes.

L'acord de cooperació es materialitzarà demà amb la signatura del protocol. Per part de l'Executiu, el firmarà José Ramón Bauzá, el president; del Consell, Mauricio Rovira, en qualitat de president de l'Agència de Protecció de la Legalitat Urbanística; i de part del Consistori el signarà el batle, Sebastià Sagreras.

Entre altres aspectes, el protocol preveu que l'Administració autonòmica assumeixi el 75 per cent del cost de la demolició. Atès que el segon projecte (el que preveu enterrar els enderrocs) estima una despesa de 452.000 euros, el Govern n'haurà d'aportar 339.000.

L'Ajuntament de Campos es farà càrrec de la quantitat restant: 113.000 euros. L'Agència de Disciplina Urbanística no hi aportarà diners, sinó que li "correspondrà l'execució efectiva de les obres de demolició i de restitució dels terrenys a l'estat original mitjançant la contractació amb una empresa externa o bé amb els seus propis mitjans".

L'empresa, a qui el Consell encomanarà l'esbucament, és Tragsa, una societat estatal.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per guillem, fa mes de 8 anys

son uns miserables, gasten doblers de tots per defensar il·legalitats en benefici pròpi i ara entre tots hem de pagar per reparar les seves il·legalitats. sols les paparres que dirigeixen el PP poden fer aquestes barrabassades i sortir-ne ben parats. la justicia que patim esta molt viciada i és molt injusta.

Valoració:2menosmas
Per DEMOCRÀCIA?? HA, HA, HA, ..., fa mes de 8 anys

INSUBMISSIÓ JA !!

De moment Fiscal ... però podrà ser pacífica?
Per part dels poderosos segur que no. Per això tenen controlats els tres poders: judicial, legislatiu i ... executiu. Més ben dit, ja no sabem on comença l'un i acaba l'altre.

És possible un moviment "gandhià" ???

Valoració:7menosmas
Per jbm, fa mes de 8 anys

Això ho haurien de pagar del seu patrimoni personal aquells que, tot i estar avisats de la possible il·legalitat de construir els apartaments, autoritzaren sa construcció.

Valoració:10menosmas
Per jbm, fa mes de 8 anys

Això ho haurien de pagar del seu patrimoni personal aquells que, tot i estar avisats de la possible il·legalitat de construir els apartaments, autoritzaren sa construcció.

Valoració:7menosmas
Per jbm, fa mes de 8 anys

Això ho haurien de pagar del seu patrimoni personal aquells que, tot i estar avisats de la possible il·legalitat de construir els apartaments, autoritzaren sa construcció.

Valoració:7menosmas
Per canamunt, fa mes de 8 anys

Això es diu socialitzar els deutes i privatitzar els beneficis. Que pagui qui l'ha feta: Els batles, en plural, de Campos i els constructors.
Aquests peixets i els que els recolzen no tenen vergonya.

Valoració:11menosmas
Per Ropit., fa mes de 8 anys

"Que pag qui deu!".
Quan sorgirà un altre Simó Ballester "Lo Tort", o un Joan Ot Colom que encenguin la revolta d'una vegada? Ja és ben hora!

Valoració:11menosmas
Per CorruPPtes, fa mes de 8 anys

La seguretat jurídica que prediquen elecció rere elecció els corruPPtes és això? Un negoci particular és facilitat per un poder polític (batle del PP de Campos) que també sen vol beneficiar econòmicament. Incorren en irregularitats i els moviments socials i partits a l'oposició (GOB, PSM) amb càrrec al seu patrimoni li planten batalla judicial. Perden el judici i qui paga la festa és un tercer: El poble, a través dels doblers que són de tots. Si tenguessin un fil de dignitat el PP, el batle de Campos i son pare, el que n'era batle fa 18 any haurien de pagar de la seva butxaca aquesta desgràcia que ens carreguen damunt. Prevaricadors, cacics i indemnes, fidels a un estil des fa més de 100 anys.

Valoració:15menosmas
Per Crític, fa mes de 8 anys

És indignant que unes actuacions urbanístiques il·legals, condemnades en darrera instància per sentència judicial, repercuteixin sobre les esquenes dels contribuents.

Com a funcionari públic, consider que em roben el sou des de fa anys. Uns anys per congelació del salari, altres per baixades de sou i, finalment, per llevar-me una paga extra. A més a més, he de veure com pugen els imposts i les taxes quan els dóna la gana i que els bancs, els seus aliats de robatori de cada dia cobren més per menys serveis. I ara, arriba el súmmum: hem de pagar entra tots la malifeta d'uns condemnats!.
Ja només cal que ens fiquin a la presó pel que ha fet en Bárcenes, en Matas o n'Urdargarin!!!!

Valoració:17menosmas
Per Mercedes, fa mes de 8 anys

Si demà hi hagués eleccions a Campos guanyaria el PP, com si ho veiés.
I potser sí que tenim el que ens mereixem, almenys a Campos, perquè amb les merderades que ha arribat a a fer aquest peperum, amb el suport del Pallisseta, ésclar, no entendré mai com és possible que la majoria de gent de Campos els continua votant. No, no ho entedré mai.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris