algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

El Centre Bit Raiguer i 10 immobles més del Govern, a la venda

La resta de béns són l’alberg juvenil de l’Arenal, sis finques de Llucalcari i les cambres de la propietat de Manacor i Inca

21184

El Centre Bit del Raiguer va ser inaugurat pel rei d’Espanya ara fa quinze anys.

ARCHIVO

El Govern preveu treure a subhasta onze immobles de propietat seva per recaptar doblers. Sortiran a la venda el Centre Bit Raiguer, amb seu a Inca; l'alberg juvenil de la Platja de Palma; sis finques situades a Llucalcari, i els pisos on hi ha les seus de les cambres de la propietat urbana de Manacor, Inca i Eivissa.

El Butlletí Oficial de dissabte publicava una resolució de la directora general de Patrimoni, Contractes i Obres Públiques a través de la qual "s'autoritza la desafectació del domini públic i la desadscripció" d'aquests immobles. La Conselleria d'Administracions Públiques confirmà que els tràmits són previs al procés per desfer-se de les propietats i que se subhastaran. De moment, es desconeix la quantitat de diners que s'ingressarien.

De tots, el Centre Bit d'Inca és l'immoble de més rellevància. Es tracta d'una infraestructura important (centenars de metres quadrats) amb desenes de despatxos per a empreses i un auditori. L'inaugurà el 1998 el rei Joan Carles.

En l'actualitat, està pràcticament ple i, a més de petites empreses, acull delegacions comarcals de diferents conselleries. Alguns empleats indicaren ahir no tenir constància dels plans de l'Administració.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Piolin, fa mes de 8 anys

Seu no te res. Tot es del poble! Ara digues tu qu el que fa 50 anys te, aquests especuladors o líquidin en dos dies . Això si mentres especulen segueixen fent obres de les que cobren el 4%. Si aneu per aquest camí no tindria que estranyar que un dia els hi trenquin ses cames

Valoració:4menosmas
Per OIAT, fa mes de 8 anys

@ PORQUERIA:

Mediòcre dius?
Vaja un favbor que els hi fas!

El govern i els governants són ineptes, inútils, corruptes, mentiders, execrables, lladres, (presumptes) delinqüents, "pinxos", estafadors, venuts, ...

I et conformes amb "mediòcres"?

Valoració:3menosmas
Per Porqueria, fa mes de 8 anys

Aquest govern es de lo més mediòcre que es pot tenir. Llástima de país.

Valoració:5menosmas
Per Pepet pa i trossos, fa mes de 8 anys

Especuladors de terrenys, es l'unic que sou , això es patrimoni de la comunitat. Això no es gestionar això es desmantellar . Ara veurem si l'Alberg de l'arenal no s'el queda el papa d'en Rodrigo de Santos. Que ja li te la mida presa i es un constructor. Pirates!

Valoració:9menosmas
Per Concís, fa mes de 8 anys

Vendre les cases i anar de lloguer?

Valoració:6menosmas
Per andreu, fa mes de 8 anys

No era un lloc per incubar empreses? Aquest govern no va prometre que es centraria en la promoció de l'emprenedor?...

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris