algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Pastor i els seus anuncien una nova formació política

Els set regidors fidels al batle que han estat expulsats del PP consideren que els han fet fora per votar contra la Llei de funció pública de Bauzá i per fer costat a Antoni Pastor

567

Francisca Rufiandis i Roberto Flores, ahir al claustre del convent de Manacor.

A.BASSA

Antoni Pastor i la gent que està amb ell crearan una nova formació política. Ho anunciaren ahir Francisca Rufiandis i Roberto Flores, dos edils de l'Ajuntament de Manacor que s'han mantingut fidels al batle i que el Partit Popular, juntament amb els altres cinc regidors pro Pastor, expulsà definitivament dijous. Rufiandis i Flores no varen donar gaire detalls de la nova formació política. Just indicaren que serà d'àmbit local, inicialment. "Hi ha futur", sentenciaren.

D'ençà que les relacions entre Antoni Pastor i José Ramón Bauzá i el PP es trencaren irremeiablement, els rumors i especulacions sobre el futur polític d'Antoni Pastor saltaren als mitjans de comunicació. Es digué que per ventura s'afegiria al projecte de fusió de la Lliga Regionalista de Jaume Font i de la Convergència per les Illes de Pep Melià, de la qual ha nascut la Plataforma per les Illes (El Pi). També va sortir la possibilitat -que Pastor mai no confirmà- que es crearia un nou partit polític.

Ara, l'endemà que el Comitè de Drets i Garanties del Partit Popular aprovàs l'expulsió definitiva dels set regidors pro Pastor de Manacor, dues persones (Rufiandis i Flores) de la màxima confiança del batle varen admetre davant la premsa que es constituirà una nova organització. "Hi haurà una nova agrupació política a Manacor", digueren. Previsiblement, els detalls de la formació s'aniran fent públics les propers setmanes i mesos.

També caldrà veure si, a banda dels set regidors que li són lleials, altres persones significades políticament s'afegeixen al projecte de Pastor; per exemple, Isabel Febrer, l'exdirectora general d'Interior del Govern.

No al·legaran

Rufiandis i Flores comparegueren per valorar la seva (i la de cinc regidors més) expulsió del PP. Se n'assabentaren per la premsa i afirmaren que els motius que el Comitè esgrimí per fer-los fora "no s'ajusten a la realitat". "M'han expulsat per votar a favor de les al·legacions a la Llei de funció pública (la llei de Bauzá que arracona el català) i per fer costat a Pastor", indicà Rufianfis.

Flores afegí que "hem vist coses molt més greus, com un conseller amb dos ous (sic) d'un cérvol damunt el cap i no s'hi fa [el PP] res. Si això no és sancionable...". Els dos representants asseguraren també que el PP no els ha contestat les al·legacions que formularen contra la suspensió temporal de militància, que ara no faran al·legacions i que "l'equip de govern és fort i continuarà fent feina per Manacor".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 8 anys

Adéu Bauzà, adéu PP!

Valoració:0menosmas
Per Miquel Ginard, fa mes de 8 anys

Enhorabona, tenir tot el meu respecte. Un consell, no podeu anar sols, millor si feis un pacte amb en Font i en Melià, on en Pastor el podria liderar, se de moltes famílies que eren votants del PP i d'altres que no ho eren que senten admiració per ell, avui és un referent a Mallorca. Ànims i sort

Valoració:6menosmas
Per MALLORCA ES NOSTRA, fa mes de 8 anys

Si no feis un esforç i vos uniu amb altres formacions sorgides darrerament no servirà de res. La maleïda llei d'Hont juga a favor del PP. Per favor no penseu tan en vosaltres i més en les illes

Valoració:9menosmas
Per A Toni, fa mes de 8 anys

Ai, Toni, Toniet.. És molt d'agrair que vulguis escriure en català, però hi ha escoles. Inscriu-te, fes-te el favor.

Valoració:5menosmas
Per fabae_caput, fa mes de 8 anys

Esper que s'ajuntin al PI, no es poden permetre el luxe de lluitar separats. En realitat, el PI és Proposta per les Illes, no Plataforma.

Valoració:7menosmas
Per Toni, fa mes de 8 anys

Aguesin evitats molts de problemes si el que aguesen fet a fora agues sigut en Bauzá

Valoració:14menosmas
Per Francesca, fa mes de 8 anys

Molt bé. Aquest és el camí per evitar que aquestes illes estiguin governades de manera absoluta per interessos externs i gent que imposa la seva voluntat dictatorialment. Polítics que governen només per als seus i no per a tota la comunitat. Polítics que entenen la democràcia com la dictadura de la majoria.

Ara bé, la formació del senyor Pastor ha d'establir, de cara a les eleccions autonòmiques, pacte amb altres formacions sorgides darrerament, centrades i autocentrades, perquè, si no, ens exposam que obtinguin uns vots molt valuosos i aquests no es traduesquin en representació al Parlament, a més de beneficiar els "grossos", que són centralistes, ineficaços i incompetents. En definitiva, nocius als interessos d'aquestes illes nostres. Interessos que van des de la part material a la part cultural, identitària i patrimonial.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris