algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El PP expulsa els set regidors de Manacor afins a Pastor

La decisió del Comitè de Drets i Garanties balear estava prevista. Posa fi a un procés en què el PP local s’ha dividit entre bauzanistes i pastoristes

555

Els set regidors expulsats són afins al batle Antoni Pastor.

Guillem Mas - Arxiu

Estava previst, i la notícia arribà ahir horabaixa. El Comitè de Drets i Garanties del Partit Popular de Balears acordà ahir en una reunió per unanimitat expulsar els set regidors de Manacor que, en lloc de posicionar-se a favor de José Ramón Bauzá, decidiren fer costat al batle, el ja -sembla que feliçment- expulsat Antoni Pastor.

La decisió del comitè arriba després que tant l'òrgan autonòmic de Drets i Garanties com l'estatal acordassin, a final de setembre i principi d'octubre, suspendre de manera cautelar i provisional de militància els set regidors mencionats. Transcendí que els edils havien formulat al·legacions a la resolució inicial; segons sembla, però, s'hauria desestimat. En qualsevol cas, en el comunicat que el partit conservador envià ahir capvespre informant de les expulsions enlloc no es fa referència als recursos.

Els set edils de Manacor que, des d'ahir, estan completament desvinculats del PP són Catalina Riera, Sebastiana Sureda, Francisca Rufiandis, Maria Bover, Roberto Flores, Maria Magdalena Sureda i Cristina Matamalas.

El Partit Popular diu que l'expulsió es fonamenta en una nova distribució de les àrees de govern i altres nomenaments que el batle signà el juliol passat a fi de donar entrada als regidors d'ALM a l'equip de govern. Aquesta decisió, segons el PP, era una proposta d'Antoni Pastor (aleshores suspès cautelarment de militància)i dels set regidors ara expulsats. "És per això que la junta gestora (del PP) de Manacor sol·licità al Comitè de Drets i Garanties que hi intervingués per evitar danys majors al Partit Popular i als interessos dels ciutadans de Manacor", indica el comitè a la nota. A més, apunta que s'ha valorat que l'entrada d'ALM a l'equip de govern no tenia el vistiplau dels òrgans directius" i que llavors els batle estava suspès de militància.

Divorci consumat

Malgrat que els regidors expulsats disposen ara de 15 dies per fer-hi al·legacions, la decisió del Comitè de Drets i Garanties sembla posar fi definitivament al procés de divorci que ha viscut el PP de Manacor al llarg del darrer mig any.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 8 anys

Els han expulsat perquè no se sabien el "cara al sol", que és l'himne del PP

Valoració:-4menosmas
Per elena, fa mes de 8 anys

esperam,que el manacorins afiliats al pp(partit pudent).com bé diu jrbs,prenguin mesures,ja es sabut de tothom,que hi ha molts de manacoríns que no volem bauzaneros,jo la primera.

Valoració:8menosmas
Per jrbs, fa mes de 8 anys

Una bona noticia, Pastor i els seus s'allunyen del PP (Partit Pudent)
Ara poden fer feina realment per Manacor, per Mallorca, per les Balears.
Tan sols queda que a les properes eleccions el poguem triar...

Valoració:17menosmas
Per Concís, fa mes de 8 anys

L'expulsió els honora. Enhorabona, manacorins.

Valoració:31menosmas
Per Mar, fa mes de 8 anys

Vaja vaja vajaaaa... sembla que per una cosona com aquesta bé en tenen de pressa per llevar-se la gent d'enmig, ara... per aplicar el tan famós codi ètic intern que el tenen a sa boca dia si, dia també (la Sra Cabrer al debat parlamentari de dimarts, bé deia que el codi del seu partit era contundent, no com el d'altres) quan els ha convengut, no! ... serà que el fet de prevaricar, de robar, d'embutxacar-se diners públiucs no és una tara pel PP??? La resposta senyors, està a la vista...

Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris