cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Campos vol que el sòl dels xalets de les Covetes sigui urbà

23978

Els terrenys on s’inicià la construcció dels polèmics apartaments quedarien com a urbans.

J. Socies

L'Ajuntament de Campos preveu mantenir com a urbà el sòl on hi ha ubicats els ja polèmics xalets de les Covetes. Un dels punts de l'ordre del dia del ple d'avui vespre és l'aprovació de l'avanç del planejament corresponent a la revisió de les Normes Subsidiàries del municipi, que podrà sortir endavant gràcies a la majoria de l'equip de govern (PP i +Acció).

Aquest planejament municipal no suposa en cap cas una requalificació d'aquest sòl. En les noves Normes Subsidiàries el Consistori campaner acata la sentència del Tribunal Suprem de març de 2011, que anul·là la sentència que el 2006 dictà el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i que confirmava que els terrenys on es començaren a edificar els apartaments, devora de la platja del Trenc, no eren urbans.

Normes de 1991

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Campos, amb la redacció del nou planejament, dóna per bones les Normes Subsidiàries de 1991. Aleshores, la Comissió Insular d'Urbanisme, a proposta del Consistori campaner, aprovà la normativa que considerava urbà el sòl on posteriorment es començaren a construir els apartaments. El GOB interposà un recurs d'alçada sol·licitant l'anul·lació de les Normes Subsidiàries referides a aquestes parcel·les.

Tanmateix, la sentència del Suprem -en la qual ara es basa la nova normativa municipal- considera que el recurs del GOB estava fora de termini i, per tant, mai no s'hauria d'haver admès.

L'escrit del Suprem del març de 2011 estimà el recurs de cassació presentat per Marina Ernst, l'empresa promotora dels 68 apartaments de les Covetes, contra la sentència del TSJIB.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per campanera, fa mes de 8 anys

Quan diuen "CAMPOS VOL...." vol dir el batle vol que...
No?

Valoració:8menosmas
Per barrobí, fa mes de 8 anys

Convé fer una colecta popular per comprar barrobins i volar aquests maleïts xalets d'una vegada!

Valoració:5menosmas
Per En Joanet de l'Onso, fa mes de 8 anys

Clar que si!

I les runes dels frustrats apartaments declarades "Monumento Histórico Nacional"

Vols-te tocar els collons!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris