algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

Company no és com Salom: “Jo tornaré a Sant Agustí”, diu

La compareixença del conseller d’Agricultura posa fi a la roda de declaracions que s’encetà divendres passat i que ha portat la comitiva d’autoritats davant el jutge

488

El jutge instructor de la causa de Sant Agustí 2011, encorbatat, entrant ahir a la seu d’Agricultura.

Tomeu Martí - P.Bota.

El conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, Gabriel Company, tornaria a anar a les festes de Sant Agustí de Felanitx. Ho va dir ahir després de prestar declaració davant el jutge que investiga els incidents que es registraren l'any passat sota el pal·li d'El Coso, i en qualitat de perjudicat i testimoni.

Reconeixent que hi tornaria, Company es desmarca de la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, que proclamà que ella no torna als llocs on s'ha sentit maltractada. I sota el pal·li d'El Coso s'hi sentí, i malmenada.

Company, que el 2011 formava part de la comitiva d'autoritats, explicà al jutge el relat de com va veure els fets. Recordà que el jovent ja insultà la comitiva quan aquesta va passar per la plaça de l'Arraval, que quan els Cavallets dansaren "es notava que la cosa s'encalentia", que ell passà sota pal·li amb el batle, i que els tiraren "líquids de tota casta". Llavors es refugià en un carreró proper i contemplà com desfilava la resta d'autoritats, però no els va passar res. "La meva percepció és que la més perjudicada va ser Maria Salom", explicà.

Company declarà al despatx que té a la seu de la Conselleria d'Agricultura. És un dret que la llei li reconeix, com a membre de l'Executiu. Per això va caldre que el jutge instructor i el secretari judicial s'hi desplaçassin, procedents de Manacor.

Procés obert

Amb la compareixença de Company, es tanca la roda de declaracions que s'encetà el divendres 24 i que ha portat davant el jutge Maria Salom. Catalina Soler, Núria Riera i Joan Simonet, el capità i el caporal de la Guàrdia Civil de Felanitx, dos municipals i els 11 joves imputats.

Sense pretendre avançar esdeveniments, tot indica que la fase d'instrucció és lluny d'acabar. Per començar, el magistrat té pendent de resoldre una petició del lletrat defensor que demana investigar un municipal que podria haver comès un delicte de fals testimoni o falsa denúncia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per GABI COMPAÑERO arruix de Mallorca!!!, fa mes de 8 anys

Aquest GABI COMPAÑERO es vol fer passar per mallorquí un dia aixecant dues garbes a foravila amb en talibauZZZZZZZZZZZán i un altre dia anant a les festes de Sant Agustí.
Tanmateix en GABI no engana ningú: és còmplice passiu i actiu del govern més antimallorquí que hi ha hagut des de la mort del dictador i genocida espanyolista Franco.

Valoració:17menosmas
Per tomeu, fa mes de 8 anys

No sé si aquest Company no és com Salom, però pel què diu i fa, més "chulito" si que ho és

Valoració:2menosmas
Per Un més, fa mes de 8 anys

Coneixent la vida i miracles de la "famiglia" Company ja no vé res de nou.

En Bielet, que no servia per foraviler, i a ca seva tenien "possibles" i el podien mantenir, es dedicà (amb més pena que glòria) a fer de futboler.
Però quan va creixer li encomanaren les relacions públiques i institucionals. Aviat va entendre que hi havia pagesos i empresaris del camp i tengué clar on es guanyaria les sopes (i alguna cosa més) i trià bándol.

ASAJA, tractorades, Conseller i afiliació al Partit amb pluriempleu: rentar la cara al seu president (això és batalla perduda, en Bielet no es Hércules)

Valoració:7menosmas
Per kilo, fa mes de 8 anys

maleducats, no respetau res, pot venir

Valoració:5menosmas
Per Rosella, fa mes de 8 anys

És millor que vagi a fer-se fotos amb en Josemarrón carregant garbes, que almenys ens donen un espectacle estiuenc molt divertit. En Mussolini també feia coses d'aquestes, ha ha!

Valoració:15menosmas
Per Cabrit, fa mes de 8 anys

@jrbs

Aquest senyor, (a qui no conec de res, per cert, supòs que tu si estàs al dia de la seva gestió ), ha de menester tantes invitacions per anar a ses festes dels nostres pobles com tú, rei.

Valoració:-13menosmas
Per caçadors caçats, fa mes de 8 anys

Seria bona que l'únic condemnat fos un policia per fals testimoni i denuncia temerària! Quin ridícul que han fet! Quin gastòrum pel pobre poble!

Valoració:5menosmas
Per un, fa mes de 8 anys

Ames de estufat ara tambe xulo.

Valoració:18menosmas
Per Cossera, fa mes de 8 anys

Amb el mateix respecte que vostès ens tenen a nosaltres, senyor Company, què podria haver-se donat el cas que aquest any vostè i alguns mandataris han pogut veure clarament com és la gent de Felanitx?, que saben riure, viure i fer festa i bulla amb la NO violència?, no com vosaltres, sectaris i caçadors de bruixes.
Jo, des de fa molts anys sóc integrant de la penya El Cosso, i pot estar segur senyor Company que sempre l'adoració a les autoritats (que així ho anomenem després de passar pel pal·li), s'ha caracteritzat per crítiques burlesques, inofensives i altres. Un clar exemple: Francina Armengol, també va ser víctima d'esquitxades, però ella fins i tot va participar de la festa.

A més, què voleu, que la gent no estigui irritada davant les vostres gestions que capgirau i que someteu al poble i als ciutadans a la més estrictam deplorable i miserable forma de viure?, però vosaltres sí que no vos heu d'arramengar les mànigues!. L'any passat, agost de 2011 només feia tres mesos que el seu estimat Joserra Baussà era al poder, i amb tan pocs mesos ja va començar a fer una quantitat de bogeries, retallades, i com no, el seu projecte estrella , arraconar el català.
La nostra terra és Mallorca i la nostra llengua el català.

Valoració:34menosmas
Per MORALLA D'ESTIU, fa mes de 8 anys

¿Quan pensa tornar-hi a Sant Agusti a Felanitx, senyor conseller? "A toro pasado" fa molt fàcil dir les coses. ¿Per qué no s'hi personà, vostè. el divendres, idó?. Per qué, l'any qui vé,sols Déu sap ón serà vostè. Bé, com que aspira a ser President, tal volta anirà davall pàlio....

Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris