nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

El PP de Sóller ho té clar: no hi ha protesta que valgui

L’equip de govern aprovà ahir modificar el conveni de la residència de gent gran en una sessió plenària tensa i estibada

29072

Familiars dels residents ompliren la sala de plens i hi exhibiren cartells contra el PP.Fotos: Ll.G.

Ferran Aguiló

El PP de Sóller modificà ahir el conveni de la residència de gent gran Bell Entorn. Ho féu en una sessió plenària tensa, enmig de les protestes dels regidors de l'oposició i de familiars dels interns, que exhibiren pancartes en què es podia llegir "No a la privatització de la residència" i "L'Ajuntament de Sóller contracta corruptes".

Segons el conveni original, subscrit l'any 2003, el Consistori posà a disposició de l'empresa Sóller Invest els terrenys de la residència a canvi de reservar-se un nombre màxim de 70 places assistencials, 40 de les quals van ser assumides posteriorment pel Govern a través de la Lei de dependència. Ara bé, l'elevat deute del geriàtric es traduirà que, a partir de gener, els Serveis Socials municipals només assumiran el cost d'un màxim de 10 places i, a més, aquestes estaran estrictament limitades als usuaris sense familiars ni béns, a criteri dels tècnics municipals.

En una sala estibada, Catalina Esteva (Progressistes) va lamentar que "un acord tan important hagi estat adoptat per part de l'equip del PP sense cap expedient i sense cap informe, ni tècnic, ni jurídic ni econòmic". El Partit Popular, mentrestant, va defensar la modificació i va assegurar que les condicions seran revisades cada dos anys i que s'obrirà una línia d'ajudes perquè ningú que necessiti el servei no en quedi fora.

Segons el batle Simarro, "es tracta d'evitar que el geriàtric tanqui i s'ocasioni un problema molt més gran". La modificació va ser aprovada amb els vots a favor del PP, els contraris de Progessistes i el PSOE i l'abstenció d'Entesa.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per BELLENTORNNO, fa mes de 9 anys

només puntualitzar, s'hauria de tancar mentre els gestors són els que són. si hi entràs un equip directiu i un equip mèdic com déu mana, la residència hauria d'estar oberta, clar que sí. el que em sembla molt trist és que algú exposi els problemes que hi ha tengut, i la gent el voti negativament Es nota que els que han votat així no hi tenen els familiars allà dins i no saben com els tracten, o els hi tenen pagant i deuen rebre el tracte que toca. Els pobles, mentres tant, hem de patir penuries, fins i tot quan paga el govern.
BELL ENTORN SI, PERÒ NO AIXÍ!

Valoració:-1menosmas
Per Cecili, fa mes de 9 anys

Ja podeu confiar en el pp, ja, els que el vàreu votar.

Valoració:0menosmas
Per Josep Bonnín, fa mes de 9 anys

Un servei que feia moltíssims anys va gaudir, quasi de manera gratuïta, el poble de Sóller, primer a través de les monges de l'hospital, més tard de manera municipal, fins que es feu la residència privada que garantia aquest servei. Ara ja no és així. El consistori del PP, mitjançant Junta de Govern, ha regalat durant dos anys ( veurem que passa d'aquí altres 2) vint de les places concertades a la Residència Bell Entorn. No ha estat més que una altra privatització encoberta retallant els drets socials de tots els ciutadans i ciutadanes de la Vall.

Valoració:2menosmas
Per això es lo que tenim, fa mes de 9 anys

Els politis i els que'ls voten: cecs que guien a cecs...i ja se sap, tots dos cauen dins el clot ! AIXÒ ES LO QUE TENIM

Valoració:7menosmas
Per Català de Mallorca, fa mes de 9 anys

Si algú se sent al·ludit, i té ales que no voli!
El refrà que cantaré és adagi de carrer,
ja me'l deien al bressol
Si els fills de puta voléssin no veuríem mai el sol.

Valoració:3menosmas
Per CANSAT, fa mes de 9 anys

Idò, m'agradaria veure als qui han votat al PP i que ara els seus familiars quedaran fora de la residència a veure que opinen, encara que potser tenen bo i a ells no els afectaran. Què el PP ens treuria de la crisi, crearien llocs de feina,... JA, JA, JA. En quin mon viviu si la crisi la varen crear la gent que subvenciona a n'aquest partit i ara, a més, tenen el poder. En les darreres elecciones varem perdre una gran oportunitat de canviar les coses, tant el PP com el PSOE miraran pels qui més tenen i per consevar la seva cadira, els ciutadans només els importa quan hi ha eleccions, les promeses electorals, la majoria se les duu el vent...

Valoració:11menosmas
Per BELLENTORNNO, fa mes de 9 anys

La residència Bell Entorn, per greu que ens sàpiga hauria d'estar tancada. Hi he tengut familiars, i el tracte ha estat molt dolent, no sé si és perquè veniem per dependència o perquè. Varem haver de treure als nostres familiars d'allà tan ràpid com poguerem perquè d'entrar sense cap problema, en sortiren en pocs mesos amb nafres, infectats de malalties. Però per favor!, si més d'una vegada he vist fer cures al mig del menjador sense cap tipus d'higiene i posant en risc el malalt i la gent que dinava al seu voltant!. Me sap greu per la gent de Sóller, perquè és cert que és una sort tenir als nostres aprop i poder-los visitar sovint, però repetesc, la residència està molt mal gestionada i per estar malament així, millor que els traslladin a una altra banda.

Valoració:-4menosmas
Per Carlo, fa mes de 9 anys

Efectivament, Carla. Vivim en un poble -i ja no parl només de Sóller, sino de Mallorca, de ses Illes-, que ens amotllam i ens deixam amotllar al gust dels polítics. No tenim iniciativa pròpia, no tenim veu pròpia. Encara no puc entendre com no hi ha una força política mallorquina al capdavant de ses administracions... no ho entenc. O PP o PSOE... que només estiren cap a Madrid.
Crec que mai no ens treurem la bena dels ulls...

Valoració:-2menosmas
Per Carla, fa mes de 9 anys

Així m'agrada, visca la nova dictadura!!!! Vinga a retallar, vinga augmentar imposts dissimuladament, vinga a colocar els seus com sempre i el poble sense reaccionar.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris