algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Més de 5.500 firmes en una setmana per evitar la construcció d'un hotel a Sa Ràpita

El portal d'internet Actuable recull les reclamacions que la plataforma 'Salvem Sa Ràpita' realitza al conseller Carlos Delgado

29086

Imatge capturada del portal web en el qual es reclama a Delgado la paralització del projecte.

Més de 5.500 persones han recolzat en menys d'una setmana amb la seva firma a la pàgina web d'Actuable la petició de la plataforma 'Salvem Sa Ràpita' al conseller de Turisme Carlos Delgado, perquè detingui la construcció d'un hotel a l'esmentada localitat mallorquina, "una de les poques que no han sucumbit a la pressió urbanística i turística de l'illa".

Així ho ha informat en un comunicat el fundador i director d'Actuable, Francisco Polo, qui ha advertit que aquest projecte "posa en perill una de les poques zones que escapen de la massificació urbanística de l'illa".

En aquest sentit, ha recordat que l'Ajuntament de Campos, municipi a què pertany la localitat, ha donat llum verda al projecte de construcció d'un hotel de 1.100 places, que està promogut per Jaume Bibiloni, Enrique Hernandis i la cadena hotelera Blau Hotels.

Segons la plataforma 'Salvem Sa Ràpita', l'impacte social i mediambiental del projecte "seria altament negatiu", si la construcció de l'hotel segueix endavant. A més, ha assenyalat que el Govern podria declarar aquest projecte d'interès autonòmic després de la fase d'estudi en la qual es troba, la qual cosa "reduiria els terminis necessaris per a l'execució del mateix".

"Actuable existeix per posar a disposició una plataforma perquè qualsevol persona, en qualsevol lloc, pugui iniciar una campanya i aconseguir el seu objectiu en els temes que més els preocupen", ha recordat Polo, qui ha destacat que això és el que ha fet 'Salvem Sa Ràpita'.

D'aquesta manera, ha recalcat que aquesta plataforma està iniciant un moviment per "salvar el patrimoni natural a Mallorca i milers de persones estan recolzant la seva lluita". Finalment, ha detallat que la pàgina web en què es pot recolzar la petició a Delgado és: http://actuable.es/peticiones/salvemos-sa-rapita-a-construccion-un-hotel.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 9 anys

idò, i sabeu que ho som de beneits els mallorquins; tenim a dins el cervell el pp i pp i pp i pp i pp i pp i més pp, i no veim més que el pp, i aquella persona que no vol votar al pp, es considerada com a radical-catalanista, i nosé quines bejenades més; idò a veure si d'una punyetera vegada ens adonam de que el pp no estima mallorca ni les illes balears en general; no siguem més banastres, despertem ja !!!!.

Valoració:-1menosmas
Per Els del NO farien quebrar sa cocacola, fa mes de 9 anys

Salvem Mallorca, amb molt de respecte: jo no sé si fent hotels de 5 estrelles hi ha doblers a guanyar o no, ja que això ho ha de dir qui ha d'invertir els seus doblers. El que és ben cert és que dient NO a tot no només no guanyarem res, sinó que acabarem de fer quebrar el sistema de l'estat de dret. Si només exigim serveis i gastam, però no s'ingressen els diners suficients; si només pagam subsidis d'atur i no cream llocs de feina, podem emigrar tots perquè això s'enfonsa. Si a nous hotels de qualitat! Sí a la demolició d'hotels obsolets!

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

Campanera, oblides un petit detall. Encara no fa un any s'aprovà el Pla Terriitorial de Mallorca amb els vots de PP, PSOE i PSM, sí, aquell PTM que ratifica les 1100 places de l'hotel de Sa Ràpita que ara els desenfeinats el situen enming des Trenc quan tots sabem que hi està molt, però que molt enfora. A Campos tots els partits votaren exactament el mateix. Així es que en aquest tema, l'ajunament és monocolor. Tothom hi està a favor, i així consta als papers. Jo hi estic a favor, més que res perquè trob que ningú de fora ens ha de venir a dir què hem de fer al nostre poble ni com ho hem de fer.

Valoració:-2menosmas
Per Campanera, fa mes de 9 anys

Molta gent de Campos està en contra d'aquest projecte. No tanta com sa que hi deu estar a favor, vist es color polític del nostre ajuntament. Però no perquè siguem pocs deixarem que faceu qualsevol cosa sense al manco intentar evitar-ho. No podeu enganar a tothom amb les excuses de feina pel poble, etc (feina per avui pels quatre que "ho tenguin bé" i destrucció del territori i saturació de la zona per a la resta del que ens queda per viure). Per acabar, seria d'agrair que intentéssim expressar-nos de manera correcta, sense insultar,...Gràcies!

Valoració:6menosmas
Per Campaner-rapiter, fa mes de 9 anys

Relacionar amb fotos de platges verges i Es Trenc amb un projecte que no hi te res a veure no és una estafa? Aquest tio ha pagat la taxa de fotografies i rodatges cinematogràfics que pesa sobre aquesta zona protegida? Vine a qualsevol bar de Campos a demanar firmes que te convidarem a berenar, guapo.

Valoració:-4menosmas
Per Toni, fa mes de 9 anys

Salvem Mallorca, es curt seràs tu. Que tant com si anam bé com malament ja hem dit que no volem ses teves idees. Que perquè no sabeu fer altra cosa que dir NO a tot lo que genera ingressos i llocs de feina quasi ho heu fet quebrar tot. Que per això hem votat el PP i no volem que gestioneu ni un cèntim nostre. Pesats, anau a fer un poc de feina a ses vostres poltrones funcionarials que cobrar un sou públic sense fer res també és robar!

Valoració:-16menosmas
Per Salvem Mallorca!, fa mes de 9 anys

Com hi pot haver tanta curtor pel món? No enteneu que per la via dels macrohotels (a prop o enfora de la platja) ja no hi ha duros a guanyar, i que el futur turistic de les illes passa per reduir places, no augmentar-les!

Valoració:13menosmas
Per Brutor disfrasada d'ecologia, fa mes de 9 anys

Si, si, si, si molt de rollo duis cercant firmes posant una foto de sa platja com si algu hi volgues construir res. El que es planteja esta mooooooolt enfora i hi ha una carretera que ho xapa. Volent enganar vos exposau a rebre qualque pedrada. No vendreu no s Campos a cercar-ne de firmes! Que fa 30 anys que ens enganau! Vis haurien de declarar ca vostra com a zona verda, jo firmaria!

Valoració:-22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris