algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La reforma de Can Solivelles, a Artà, ha costat 685.000 euros

Una vegada acabada l'actuació del Ministeri de Foment, s'ha fet el lliurament a la vila perquè pugui acollir el Fons Documental Miquel Barceló, entre d'altres usos

El Ministeri de Foment ha donat per conclosa la reforma de l'edifici Casal de Can Solivelles, a Artà, i ha fet lliurament de la mateixa a l'Ajuntament, després d'unes obres de rehabilitació de l'edifici que han suposat una inversió de 685.000 euros. Foment ha informat en un comunicat que ha rebut de l'empresa adjudicatària i al seu torn ha lliurat a l'Ajuntament les obres de reforma de l'edifici municipal Casal de Can Solivelles, una vegada concloses.

Els treballs realitzats han consistit en la rehabilitació i restauració integral de l'immoble per allotjar el Fons Documental Miquel Barceló, un espai cultural dotat de sales de conferències i reunions, l'arxiu municipal i altres dependències administratives. L'edifici municipal Casal de Can Solivelles és l'antiga posada d'Aubarca. Amb una superfície construïda de 711 metres quadrats, té planta en forma de L, consta de tres plantes sobre rasant, murs de càrrega i cobertes inclinades de teula. L'actuació s'emmarca en el Programa de Recuperació patrimonial d'elements singulars, de la Secretaria d'Estat d'Habitatge i Actuacions Urbanes.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris