nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Els veïns de Muro denuncien la pràctica de la botellada al polígon

128082

Els veïns, critiquen que l'Ajuntament no hi hagi posat solució.

M.Nadal

"Volem que es posi solució a la pràctica de la botelloda que patim els caps de setmana davant les nostres cases des de fa més de dos anys". Amb aquesta petició, els veïns de la zona residencial de la Comuna de Son Fiol de Muro, ubicada devora d'un conegut local d'oci nocturn, demanen a l'Ajuntament que posi fi a les "molèsties que patim durant les nits dels caps de setmana".

L'acumulació de botelles, tassons, vidres, preservatius, xeringues o, fins i tot, vomitades és l'estampa que els veïns de la zona es troben els diumenges dematí just davant els seus habitatges. "Podem entendre que per festes puntuals, com Sant Vicenç o les festes patronals, s'acumuli brutícia per la gran quantitat de joves que acudeixen a la discoteca, però haver de suportar totes aquestes molèsties cada cap de setmana és fa difícil".
Tot i que els veïns asseguren que han anat en diverses ocasions a l'ajuntament per demanar que s'hi posi una solució, "no hem aconseguit res. El batle, Martí Fornés, ens assegurà que hi hauria més vigilància per part de la Policia Local i la Guàrdia Civil, però no hem vist incrementat de cap manera el control durant els vespres dels caps de setmana".

Per part seva, el primer edil digué ahir que "s'han donat ordres a la Policia Local perquè vigilin la zona i apliquin les mesures legals que tenen al seu abast per sancionar els joves que practiquen aquest hàbit. Una prova d'això són les denúncies que es tramiten per part dels agents". A més, Fornés continuà dient que "ens agradaria que no es fes botellada i entenc perfectament les queixes dels veïns, però hem incrementat la vigilància a la zona".

Molèsties

Tot i així, una de les afectades assegurà que "hi ha famílies que durant les nits dels caps de setmana se'n van a les seves cases a Can Picafort per no haver de patir les molèsties. Els que quedam a Muro hem arribat a tenir por per poder entrar dins les nostres cases i patim que toquin al porter a les cinc de la matinada".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris