nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Del bateig a l'acolliment civil

El municipi de Campos celebrà amb Aina Lladonet la primera cerimònia d'aquest tipus al poble. És la segona que es fa a Mallorca

Aina Lladonet Bisquerra, filla de Pere Lladonet Salom i de Jerònia Bisquerra Frau, ha estat el primer infant de Campos que ha rebut l'anomenat "bateig civil". Aquest tipus de celebració és el segon que es du a terme a l'Illa, ja que fa alguns mesos a Binissalem es donava acolliment o la benvinguda civil a Arellys María.

El lloc elegit ahir a Campos per allotjar aquest esdeveniment fou el casal municipal de Can Pere Ignasi. Allà, la família i els amics es reuniren per donar l'acolliment, un acte que els pares de la petita Aina qualificaren d'"una benvinguda d'una manera laica i democràtica".

Aquesta cerimònia, que ve a ser l'equivalència del bateig religiós, ja ha estat establerta en alguns ajuntaments de l'Illa, com és el cas de Capdepera, que no fa gaire mesos n'aprovà el reglament i les bases que l'han de regir.

Així, a Campos, ahir Guillem Ginard, tinent de batle, manifestava que en un principi l'Ajuntament no havia celebrat cap acte d'aquests i van haver de mirar-ne el desenvolupament amb l'ajuda dels pares.

La cerimònia, que durà pocs minuts, fou molt emotiva per tota la família. Ginard procedí a donar la benvinguda de la petita Aina, que fa pocs dies complí un any, i després la seva mare tingué unes paraules d'agraïment envers els amics i familiars assistents.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Se vos veu el plumerotis, fa mes de 9 anys

Enhorabona a tota la familia. Però, Mercedes, que te a veure la mocio de censura amb aquest acte? Curiosa l'actitud dels esquerranotis despotricant contra una mocio de censura al seu batle, i al mateix temps proclamant home bo al pecador original Vidal. L'esquerra s'ha autocensurat de per vida posant aquest misserotis a les seves llistes i ara ho confirma exhibint-lo a diari

Valoració:0menosmas
Per Mercedes, fa mes de 9 anys

Enhorabona a n'Aina i a la seva família. Esperem que l'acte tingui continuïtat, tot i que amb el "mestre de cerimònies" que ha tingut, pentura haurem d'anar alerta que no faci una moció de censura d'amagatotis.
Però bé, n'estic molt contenta, que a Campos es faci algun acte social diferent de les Comunions i Confirmacions oficials.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris