nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Inca retalla les subvencions un 30% a entitats i associacions

El batle, Rafel Torres, explica que la seva prioritat és ara “garantir la nòmina dels treballadors municipals” i pagar els proveïdors

122348

Aguilar, Torres i Jerez anunciaren ahir les noves mesures d'estalvi que vol aplicar l'Ajuntament.

M.N.

Les entitats socials, esportives i culturals d'Inca veuran retallada un 30%, pel cap baix, la subvenció municipal per a l'any que ve. Així ho anuncià ahir el batle, Rafel Torres, que explicà que "amb aquestes mesures de contenció volem garantir el pagament de la nòmina dels treballadors municipals i de les factures dels proveïdors".

Una altra idea per estalviar que ja es portarà a la pràctica durant les festes de Nadal és "la supressió de les cistelles que es donaven als empleats i que costaven 30.000 euros a l'erari de la Sala". El primer edil va traslladar totes les iniciatives al personal en el transcurs d'una reunió.

En la mateixa sessió, Torres també parlà de les hores extra. Amb la intenció de reduir-ne el nombre, "s'ha creat un borsí de treballadors al qual es podran apuntar els voluntaris que vulguin fer més feina de la que els toca, però hi tindran prioritat els empleats amb càrregues familiars", hi puntualitzà. El batle es mostrà satisfet de la resposta de la plantilla, que "està disposada a col·laborar-hi".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris