muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

200.000 € per al quarter de la Benemèrita

L'Ajuntament de sa Pobla ha de pagar el 10% del cost del nou quarter de la Guàrdia Civil al Ministeri d'Interior. El batle diu que es tornarà a negociar el conveni per intentar davallar la xifra

127308

Les obres del nou quarter ja estan enllestides i a punt de ser inaugurades.

M.NADAL

L'Ajuntament de sa Pobla ha d'abonar al Ministeri d'Interior del Govern central 200.000 euros per al nou quarter de la Guàrdia Civil, que s'ha construït a la ronda i que és a punt de ser inaugurat. Així ho informaren Independents per sa Pobla i PSOE durant el ple de dilluns, en què recordaren que "el Consistori negocià durant la legislatura passada el conveni de col·laboració amb Madrid, mitjançant el qual s'acordà que la Sala pagaria el 10% del cost total del nou quarter, que ha estat de 2 milions d'euros", segons paraules de Lluís Socias (PSOE).

Per part seva, el batle, Biel Serra, manifestà ahir que, "si existeix un conveni de col·laboració firmat, s'haurà de fer el pagament", tot i que afegí que "ens plantejarem una nova negociació amb el Ministeri d'Interior per aconseguir una rebaixa de l'aportació municipal per al nou edifici". Cal dir que l'Ajuntament ja cedí els terrenys on s'ha aixecat el nou edifici de la Benemèrita.

POS

Aquesta informació sortí durant la discussió del projecte que l'equip de govern presentarà al Pla d'Obres i Serveis (POS) del Consell. El batle Serra indicà que "es demanarà una subvenció per dur a terme l'esbucament de l'antic quarter de la Guàrdia Civil, que té un cost de 118.189 euros", malgrat que apuntà que, "si el Consell no subvenciona el 100% de l'obra i la situació econòmica de l'Ajuntament no ha millorat en un any, descartarem dur a terme l'execució del projecte".

La sol·licitud de subvenció d'aquest projecte s'aprovà amb l'abstenció de tots els equips de l'oposició (IxSP, PSOE, Lliga i PSM), que consideraren que "hi ha actuacions molt més importants per executar a sa Pobla que la de l'antic quarter". A més, afegiren que "si el Consistori no té doblers per pagar els 200.000 euros que deu a Madrid, manco en tindrà per esbucar l'antic quarter, que no és municipal perquè la titularitat encara no ha revertit". Serra digué que "està previst que a principi d'any es faci el trasllat a les noves dependències, per la qual cosa l'ús de l'antic edifici serà de l'Ajuntament".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 9 anys

Que els paguin ells de la seva butxaca i sinó l'edifici es pot destinar a altres usos.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris