muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

El PSOE denuncia que 8 assessors de Calvià cobren més que el batle de Palma

El portaveu Alfonso Rodríguez assenyala, entre d'altres, el gerent de l'empresa pública Calvià 2000

El PSOE de Calvià ha denunciat avui que vuit assessors dels 25 que té l'Ajuntament del municipi cobren salaris que superen els 64.000 euros anuals, la qual cosa supera els 58.000 euros que guanya a l'any el batle de Palma, Mateu Isern. En un comunicat, el portaveu municipal socialista, Alfonso Rodríguez, denuncia que els del consistori liderat per Manuel Onieva són "els assessors polítics més ben pagats de les Balears". "Amb el retalls socials sense precedents que ha impulsat el PP a les Balears, incloent més de 800 acomiadaments anunciats, resulta indignant constatar que els assessors del PP de Calvià cobren més que el propi batle de la capital balear", critica Alfonso Rodríguez.

Segons la informació oferta pel PSOE de Calvià, els càrrecs polítics que cobren aquests sous són el gerent de l'Ajuntament (70.000 euros), la cap de gabinet del batle i cinc directors d'àrea (64.000 euros) i el gerent de l'empresa pública Calvià 2000 (70.000 euros).

El PSOE destaca el cas de Joan Thomàs, gerent de Calvià 2000 i que va ser trànsfuga d'UM en la primera legislatura del PP de Carlos Delgado, qui segons el parer dels socialistes "veu recompensada aquella actitud, no només amb el nomenament de la gerència de l'empresa pública Calvià 2000, sinó amb el salari més voluminós de totes elles". Els socialistes relaten que mentre els gerents d'entitats públiques com IFOC, IMEB, ICE o La Llar cobren sous de 50.000 euros anuals, Thomàs guanya 20.000 euros més a l'any.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris