algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Andreu Quetglas celebra 50 anys com a periodista amb un llibre biogràfic

Demà també es commemora el 37è aniversari del setmanari Dijous d'Inca, que dirigeix

El sopar que cada any celebra el setmanari Dijous d'Inca per commemorar l'aniversari serà enguany molt especial. La publicació arriba als 37 anys i, a més, el director, Andreu Quetglas, deixarà constància dels seus cinquanta anys en el món del periodisme amb la presentació d'un llibre biogràfic titulat Viatge en el temps. A l'esdeveniment, que es durà a terme demà a les nou al Foro de Mallorca, també hi haurà temps per retre un reconeixement públic a Pau Reynés, "una figura molt important en el Dijous per la seva feina com a gestor i pels 34 anys que fa que hi treballa".

Per definir l'estructura del llibre, Andreu Quetglas explica que "es tracta d'una obra biogràfica que realment ha estat escrita per personalitats i autoritats polítiques que al llarg d'aquests anys han pogut saber de la meva tasca en el periodisme en gairebé tots els mitjans de comunicació de Mallorca i en altres d'àmbit estatal". D'aquesta manera, en el llibre hi ha escrits de Miquel i Gabriel Pieras, Bartomeu Martínez, Antoni Pons, Marisa Sánchez, Pere Rotger i Valentín Mendoza. A Viatge en el temps tampoc no hi falten els testimonis gràfics aportats per Rafel Payeras, Gabriel Pieras i el mateix Andreu Quetglas, que posen de manifest una vida professional dedicada al món de les lletres i molt especialment al periodisme esportiu.

Aniversari

Dels 37 anys del setmanari Dijous, Andreu Quetglas ressalta orgullós que "és la publicació més veterana d'Inca i que mai no s'ha deixat d'imprimir. Sense el suport de la societat inquera, el Dijous no hauria arribat tan lluny. És una publicació molt valorada i estimada pels inquers", conclou Andreu Queglas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris