nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Reunió de la residència d'Inca

PSM-IV vol que l'Ajuntament i el Govern donin explicacions sobre la privatització del servei

L'agrupació del PSM-IniciativaVerds d'Inca va demanar ahir una reunió "urgent i extraordinària" del Patronat de la Residència Municipal Miquel Mir, per demanar una explicació a l'Ajuntament de la ciutat i al Govern balear sobre la seva intenció de privatitzar-ne el servei, apareguda als mitjans de comunicació. El regidor econacionalista i representant de l'agrupació al patronat, Andreu Caballero, explicà que "ens preocupen els constants anuncis i rumors sobre la privatització de serveis essencials, com l'aigua i la residència Miquel Mir, perquè creim que, per treure'n benefici, les empreses que gestionin els serveis hauran d'incrementar les tarifes, fet que perjudicarà de manera greu l'economia de les famílies".

Explicacions

Per aquesta raó, des de l'agrupació local del PSM-IV insten "l'Ajuntament i al Govern a explicar quines són les seves intencions i si tenen un calendari d'actuació" sobre la privatització del servei d'aquesta residència.
A més, des de l'agrupació consideren que "les maneres d'actuar no són les correctes, ja que els constants rumors sobre el futur de la residència creen malestar entre els usuaris, els familiars i els treballadors del centre".

D'altra banda, Caballero remarcà que "ja fa temps que l'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca (PP) diu que la residència genera dèficit", encara que també posa de manifest que "l'Administració pública no pot guiar-se només pels criteris econòmics, precisament perquè hi ha serveis que són essencials per a la societat i pels quals els ciutadans pagam impostos". A més a més de la residència Miquel Mir, el Govern també estudia la possibilitat de privatitzar les altres deu residències municipals que hi ha a Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris