algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Abocadors incontrolats a la ronda de sa Pobla

El PSM denuncia l'acumulació de geleres, matalassos i enderrocs als solars de la via

54266

Els solars ubicats devora la ronda s'han convertit en abocadors il·legals.

M.NADAL

"Els solars ubicats a la ronda de sa Pobla són vertaders abocadors". Així ho denuncia Margalida Vidal, portaveu del PSM a l'Ajuntament de sa Pobla, qui avisa de "la mala imatge" que s'ofereix del poble a tots els vianants i vehicles que transcorren per la ronda. Tot i que els terrenys són de titularitat privada, Vidal considera que "l'Ajuntament hi hauria de prendre mesures". En aquest sentit, la portaveu nacionalista proposa que "el Consistori es faci càrrec de la retirada de geleres, matalassos i enderrocs, entre d'altres objectes, que s'hi acumulen i en passi la factura als propietaris". D'altra banda, creu que seria necessari "fer tancar tots aquests terrenys per evitar-hi més abocaments".

Tanmateix, a més de la mala imatge que presenten els solars, Margalida Vidal veu amb preocupació la deixadesa dels espais públics del poble. Així, "la manca de neteja i de manteniment del mobiliari urbà per part de la Sala provoca un deteriorament accelerat dels equipaments públics i una imatge molt degradada de la zona", segons els nacionalilstes. Vidal posa com exemple els parcs infantils ubicats a la ronda. "En un parc li falta el trespol de goma, que serveix per evitar que els infants es facin mal si cauen en terra, mentre que a un altre li manca una engronsadora", segons la nacionalista que afegeix que "fora dels parcs infantils també es troben desperfectes com bancs sense seient o papereres en molt mal estat".

Incivisme

Encara que des del PSM demanen a l'Ajuntament que repari els desperfectes, ja que "arreglar o canviar els equipaments quan estan molt deteriorats costa molts més doblers que no fer-ne un manteniment preventiu i correctiu periòdicament", també creuen que gran part de la culpa que alguns indrets presentin un mal aspecte es deu a "l'incivisme d'alguns ciutadans". El batle de la localitat, Biel Serra, reconeix que "el manteniment de moltes zones del poble, i no només de la ronda, s'ha de posar al dia", malgrat que afegeix que "ja hem començat a treballar amb la nova ordenança per posar fi als excrements d'animals de companyia a les vies públiques". Serra acabà dient que "es fa feina per millorar l'aspecte de sa Pobla".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris