muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Diumenge de fira solidària

Milers de persones gaudiren a Alcúdia de la tradicional Fira d'octubre, aquest any un homenatge als voluntaris que han recaptat fons per a diferents projectes socials

30958

Milers de persones gaudiren a Alcúdia de la tradicional Fira d'octubre.

Ferran Aguiló(E.ballestero)

Amb un lleuger canvi d'itinerari (com a conseqüència de l'exclusió de les instal·lacions del col·legi Porta del Moll del recinte firal, a causa de la proximitat del bastió apuntalat) i un tarannà més solidari que en edicions anteriors, la Fira d'Alcúdia no va decebre. Milers de persones varen gaudir ahir del tradicional diumenge amb el qual s'estrena cada any el mes d'octubre. Motos, cotxes, animals, gastronomia, artesania... i ara, també, animació al carrer. La Fira d'Alcúdia és una d'aquestes mostres tradicionals que inclouen una oferta variada en la qual gairebé tot hi té cabuda, un programa molt allunyat de les fires monotemàtiques de creació més recent.

Voluntariat

Enguany, i amb motiu de l'Any mundial del voluntariat, la Fira d'Alcúdia ha augmentat el tarannà solidari i ha recaptat fons mitjançant iniciatives destinades a projectes de serveis socials i de diferents ONG. És el cas de la nova Associació de restauradors badia d'Alcúdia, presentada oficialment ahir i que va posar a la venda tapes amb beguda, elaborades per quatre dels seus associats (Restaurant Miramar, el Mirador de la Victòria, el Blue Sushibar i el restaurant Los Patos) al preu de dos euros. L'objectiu: reunir prou fons per adquirir un remuntador per a persones amb mobilitat reduïda. La mostra de cuina i la venda de camisetes també anaven enguany destinades a finançar projectes socials.

La zona d'exposició es complementà amb tota classe d'exhibicions (de cavalls, de motos de trial, de cans...) Una de les exposicions més comentades fou la mostra fotogràfica Alcúdia, ahir i avui, oferida per José Antonio Fernández, una curiosa mirada al passat de la localitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris