nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

El batle de sa Pobla fa pública la nòmina

Gabriel Serra (PP) desmenteix l'oposició, que assegurà que cobrava 4.300 euros al mes

32674

Còpia de la nòmina del batle de sa Pobla, Gabriel Serra.

Gabriel Serra Barceló, batle de sa Pobla, cobra 2.930 euros bruts cada mes (2.137 nets). Això és el que indica el resguard de la nòmina de Serra corresponent al mes de juliol, una còpia del qual està penjada des d'ahir a la pàgina web de l'Ajuntament (www.ajsapobla.net). Serra (Partit Popular) recordà ahir que prengué la decisió de fer pública la seva nòmina arran del debat que sorgí després que l'oposició, a principi de juliol, asseguràs que el primer edil rebria una assignació mensual de 4.377 euros. Aleshores, Serra desmentí les xifres de l'oposició i anuncià que faria públic el seu sou. "La còpia de la nòmina és la prova del cotó. Interpret que la discussió sobre el sou del batle queda tancada; els ciutadans ja ho tenen clar", manifestà Serra.

Altres retribucions

Quan sorgí la polèmica, la resta de formacions amb representació també acusaren l'equip de govern (Partit Popular, en majoria absoluta) d'abaixar un 50 per cent les retribucions dels regidors de l'oposició. Serra també ho negà i ara, al costat de la còpia de la nòmina de la primera vara, ha penjat a la pàgina una còpia del resguard, en què consten les assignacions que reberen els edils del Partit Popular el mes d'abril passat, quan encara eren a l'oposició. Concretament, cada un dels regidors del PP, llevat de Serra, rebé 175 euros nets. Serra, que ocupava el càrrec de portaveu del grup municipal, en cobrà 365.

"Mantenc el que ja vaig dir el juliol i convid l'oposició a fer públiques les assignacions que han rebut el mes de juliol. Així, els ciutadans podran comparar-ho amb el que vàrem cobrar els edils del PP i podran jutjar ells mateixos si s'ha produït cap retallada del 50 per cent", subratllà Serra. El batle de sa Pobla assegurà que, si els regidors de l'oposició es negassin a publicar el sou, actuarien "amb covardia". "Perdrien una oportunitat per provar els seus arguments", afegí. Cal recordar, per una altra banda, que la Sala estalviarà 95.000 euros anuals gràcies a la supressió de tres dedicacions exclusives assignades a l'equip de govern durant la legislatura passada.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per trull, fa mes de 9 anys

NOELSVOTIS!
Regenerem la
Política a
Mallorca
NOELSVOTIS!
Ni uns ni altres
BASTA!

Valoració:8menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

I quina diferència hi ha, RISC, per les arques municipals, és a dir, per la butxaca de cada ciutadà de Sa Pobla, entre "el que guanya", i "el que costa"?. ES EL MATEIX. NO VOLER QUE EL BATLLE GUANYI MOLT, ÉS MALALTÍS I PERVERS, SI EL BATLLE, EL QUE SIGUI, FA UNA BONA GESTIÓ, I A MES DISMINUEIXEN LES DESPESES D'ALTRES DEDICACIONS EXCLUSSIVES. Però IGUALMENT ÉS PERVERS VOLER EMBULLAR AL POBLE, FENT VEURA QUE COSTA POC. HI HA MASSA MALALTS FANÀTICS A MALLORCA, QUE NO VOLEN VEURA LA REALITAT, QUAN SON "ELS SEUS?" ELS MEUS SON ELS QUE MIREN PEL COMÚ, NO ELS EMBULLOSOS, SIGUIN QUI SIGUIN. MEAM SI TE POSES LES ULLERES DE VEURA AMB SENY, "RISC". TE SENTIRAS MILLOR, i no diras dois...

Valoració:35menosmas
Per Risc, fa mes de 9 anys

El que se va dir es que es batle de sa Pobla cobrava 4.377€ i ara q surt la veritat amb la nomina resulta que ja canviam el cantet dient que es el que costa. Quina llastima de politics que tiren la pedra i amaguen la ma. Ara publicau les nomines tots els politics i el poble ja jutjara.
El que esta clar es que el psoe amb un regidor tan vell i mentider sempre sera un simple partit petit. Amem si venen canvis i gent jove que en Lluis Socies esta aferrat amb pegamento

Valoració:-12menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

Doncs sento haver de contradir al batlle de Sa Pobla, i al periodeista, però qui digui que el batlle de Sa Pobla costa a les arques del mateix Ajuntament 4300€, TE RAÓ.
VEGEM: 2930€ MULTIPLICAT PER 14 PAGUES, SON 41.020€, DIVIDIT PER 12 MESOS 3.418€ MENSUALS, MES EL 25% DE SEGURETAT SOCIAL, 854€ CADA MES, EL QUE FA UN COST MENSUAL DE 4.262€. Per tant, es certa la quantitat aproximada de 4.300 mensual que costa el batlle.
Menys embulls, és ben fàcil de comprovar. Si el batlle de Sa Pobla fa tots els comptes així, estem arreglats...

Valoració:29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris