cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
22°

La Fundació Cosme Bauçà reobre les portes

Després de cinc anys d'obres, dimarts la Fundació Museu Cosme Bauçà va tornar a obrir les portes al públic.
Aprofitant aquestes tasques, també s'ha realitzat una reestructuració de la casa. Abans, la planta baixa, una part del primer i el segon pis eren utilitzats com a museu, i la part restant de la primera planta, com a biblioteca. Ara, amb la nova reordenació, la planta baixa es dedica a biblioteca, sala de consulta i serveis, i la primera i la segona planta es dediquen exclusivament a museu. D'aquesta manera se separen les dues entitats.

Obert al públic

Davant la remodelada fesomia que presenta l'edifici, la Fundació té interès per, gràcies a l'ajuda que pugui tenir de l'Ajuntament, mantenir oberta periòdicament tant la biblioteca com el museu, perquè tothom que vulgui el pugui visitar o aprofitar per fer-hi consultes. L'any 1959 morí Mossèn Cosme Bauçà i llegà la seva casa i una part dels béns per a la creació d'un museu, que va ser inaugurat per les festes patronals de Sant Agustí de l'any 1963.
Des de llavors i fins al 1989, l'entitat impulsà bona part de la cultura felanitxera, amb cursets, conferències, exposicions o representacions, entre d'altres, fins que el Centre Cultural, que depèn del Consistori del municipi, es va posar en marxa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris