nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
14°

El comerç del Moll, furiós

Acotur denuncia la competència del mercadet nocturn del Port de Pollença

La posada en marxa del mercat ambulant nocturn del Port de Pollença, que té lloc cada dijous i cada dissabte a la plaça i al passeig del Moll, ha estat el detonador que ha encès la metxa entre els comerciants de l'Associació de comerciants i serveis turístics (Acotur), molestos amb l'evolució viscuda en el Port de Pollença en els darrers anys.

El Port de Pollença, una de les destinacions més valorades pel turista a final dels noranta, ha quedat ara a remolc d'altres nuclis veïns com el Port d'Alcúdia.

La brutícia, les deficiències en la recollida del fems i la falta d'aparcament són alguns dels problemes que els comerciants van traslladar ahir al batle, Bartomeu Cifre, en una reunió a la qual van acudir una vintena de comerciants i que té lloc una setmana després que aquesta mateixa patronal fos rebuda per la tinent de batle Malena Estrany, que exercia de batlessa en funcions en absència de Tomeu Cifre, que llavors era de vacances.

Tensió

A la trobada, s'hi respirava una mica de tensió, ja que Malena Estrany ja havia escoltat la patronal i traslladat les reivindicacions a la resta de regidors de l'equip de govern.

El batle, Bartomeu Cifre, va explicar ahir que "per mi la reivindicació del mercat ambulant és només una queixa més, els comerciants ens demanen dinamitzar el nucli, però al final les queixes que ens han traslladat es refereixen a qüestions endèmiques, com l'aparcament, les escombraries, la brutor, l'ORA i la regulació de càrregues i descàrregues".

El batle pollencí va assegurar que el mercat ambulant s'hi mantindrà tot l'estiu i que es tornarà a reunir amb la patronal de seguida que finalitzi la temporada per valorar els seus suggeriments.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MJ, fa mes de 9 anys

Això de "mercadet" ´és una còpia de mal gust del castellà "mercadillo". Ací, a Madrid, tot són mercadillos si no estan fets d'obra. Ara, copiant del foraster, com sempre, pertot arreu surten "mercadillos". Sempre. des dels anys quaranta, havia sentit a dir "mercats" i prou. Res de "mercadillos". Prou de forasterades!!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris