nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Les Salines obre un expedient sancionador a l'empresa de l'ORA

El coordinador d'àrees, Joan Rodríguez, ha explicat que 'la concessionària no ha abonat cap quantitat en concepte de cànon variable'

L'Ajuntament de les Salines ha obert un expedient sancionador a l'empresa concessionària de la gestió de ORA a la Colònia de Sant Jordi per incomplir el contracte, ja que els serveis jurídics han detectat "greus irregularitats" en la gestió de Setex Parking. Segons ha informat en un comunicat l'Ajuntament de les Salines, aquest expedient respon a l'impagament d'un cànon variable en funció de la deguda i obligada justificació de l'existència de superàvit, recollit al contracte de concessió.

El coordinador d'àrees de l'Ajuntament de les Salines, Joan Rodríguez, ha explicat que "la concessionària no ha abonat cap quantitat en concepte de cànon variable, ni ha justificat l'existència de superàvit". Els serveis jurídics de l'Ajuntament han estudiat rescindir el contracte amb la concessionària del servei, que expira el 2013, si bé Setex Parking hauria de ser indemnitzada amb una quantitat econòmica en concepte de danys i perjudicis "del tot inassumible" per al consistori, indica la nota.

Rodríguez ha culpat l'anterior Executiu municipal de provocar aquesta situació amb una mala gestió i ha assegurat que se solucionarà el problema i s'atendran les queixes dels sectors afectats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris