nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Inca cobrarà pels serveis que la Policia presti a particulars

Els actes i esdeveniments amb fins socials quedaran exclosos de la mesura, ha explicat el batle

33354

Els organitzadors de proves esportives privades n'hauran de pagar el dispositiu policial.

T. MONSERRAT

L'Ajuntament d'Inca cobrarà el cost dels serveis que presti la Policia Local en actes i esdeveniments organitzats per empreses, particulars i entitats privades en els quals es requereixi la presència dels agents. El batle, Rafel Torres, posà l'exemple de la darrera Iron Man, una correguda que es va disputar a Inca el segon cap de setmana de maig i que va suposar talls de trànsit intermitents tot el matí. "El Consistori s'hagué d'encarregar de regular-hi el pas de vehicles, un operatiu al qual fou necessari destinar 36 agents", explicà el primer edil. "Cada hora de feina d'un policia costa devers 30 euros de mitjana a l'erari municipal.

Així, la prova atlètica obligà la Sala a desemborsar entre 6.000 i 7.000 euros. D'ara endavant, ho haurà de sufragar l'entitat organitzadora", hi detallà Torres. A continuació, declarà que la mesura es plasmarà en una ordenança. Així mateix, explicà que en quedaran al marge les iniciatives i esdeveniments amb fins socials o altruistes, de manera que l'Ajuntament en continuarà assumint el cost.

Menys despesa

Cal recordar que aquests anys el Consistori inquer ha anunciat un seguit de mesures per equilibrar els comptes municipals. Una d'aquestes disposicions era, precisament, establir tarifes per sufragar els actes privats que requerissin els serveis de la brigada municipal. "Hem d'optimitzar els recursos de què disposam. Atesa la disminució d'ingressos, no podem mantenir el mateix nivell de despesa", va recalcar Torres.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balears, fa mes de 9 anys

Serà tota una novetat veure algun policia d'Inca fer feina en comptes de mirar els embussos.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris