cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Sóller mantindrà viva la Mostra de teatre amateur

L'èxit de públic en garanteix la continuïtat l'any que ve. Diumenge hi hagué l'acte de cloenda amb Sense Pa

Els organitzadors de la I Mostra de teatre amateur de Sóller, que s'ha dut a terme al teatre Victòria durant els tres darrers caps de setmana, estan molt contents amb la resposta del públic que ha assistit amb nombre significatiu a pràcticament totes les sessions i s'han mostrat convençuts que la mostra tindrà continuïtat. Els organitzadors de Terra de Micos -nom genèric de l'esdeveniment- creuen que una assistència global de prop de 700 espectadors, sense comptar la cloenda, ja que quedà defora de la mostra amateur per l'actuació del grup professional Sense Pa, és un resultat més que satisfactori en una mostra d'aquest tipus".

Antoni Borràs, un dels membres de l'organització, esmentà també que "tots els grups participants s'han mostrat encantats amb el públic i també ens han fet arribar la seva satisfacció per la organització". Borràs creu que Terra de Micos tindrà continuïtat com a esdeveniment cultural dels estius sollerics, però, a més, ha significat una magnífica oportunitat perquè els grups existents a Sóller haguem pogut treballar de manera conjunta per primera vegada". Pel que fa a la part econòmica, la mostra de teatre ha tingut "petites col·laboracions" de moltes empreses de Sóller, mentre que l'Ajuntament, tot i el suport a la Mostra, "no ha pogut fer cap aportació econòmica però sí ajudar-hi en l'aspecte logístic".

L'aportació de la federació de Teatre Amateur de les Illes Balears ha possibilitat, segons Borràs, que tots els grups participants hagin pogut cobrar "una quantitat digne" per a la seva actuació, encara que la taquilla només ha pogut cobrir un 20% del pressupost total". En la mostra hi han actuat els grups locals Ma de Mico i Nova Terra (organitzadors) i Teatrí Teatre; UOM teatre, Lacom.Unitat, Xamo Xamo, Mai som tots i Desórdenes. Sigui com sigui, Terra de Micos ha estat un bon exemple de la tradició escènica que hi ha a la Vall de Sóller i la seva continuïtat hi és més que garantida, si més no per la il·lusió dels seus organitzadors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris