algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

El jutge cita la regidora Margalida Horrach com a imputada pel cas Llistes

La tercera tinent de batle de l'Ajuntament d'Inca prestarà declaració el proper 20 de setembre

Margalida Horrach, actual tercera tinent de batle d'Inca i regidora de Benestar Social, Interior i Sanitat, ha estat citada a declarar el proper 20 de setembre davant el jutge, en qualitat d'imputada, per la seva presumpta implicació en l'anomenat cas Llistes. El cas Llistes investiga la suposada utilització de llistats de pacients de l'Hospital Comarcal d'Inca amb finalitats partidistes. Presumptament, els regidors de l'equip de govern (PP) utilitzaven les llistes per visitar els malalts. El Jutjat de Primera Instància número 3 d'Inca assumí la investigació del cas el novembre de l'any passat.

Revelació de secret

Concretament, en la cèdula de citació judicial es comunica a Margalida Horrach la seva obligació de comparèixer davant el jutge "a fi de prestar declaració en qualitat d'imputada sobre revelació de secrets per funcionari". En espera que la investigació judicial aclareixi els fets, fins ara ha transcendit que, des del fax del Servei d'Admissió de l'Hospital Comarcal d'Inca, s'haurien enviat dades de pacients ingressats en el fax de l'institut Pau Casesnoves.

En el moment en què presumptament succeïren els fets, Horrach compaginava el càrrec de regidora de Sanitat i Cementeri amb el de conserge del centre educatiu esmentat. Diversos treballadors de l'hospital i de l'institut Pau Casesnoves ja han prestat declaració davant el jutge en relació amb el cas Llistes. Horrach tornà a negar ahir els fets que se li imputen. "No he rebut mai cap llista amb dades dels pacients ingressats a l'hospital. Estic tranquil·la", assegurà la tinent de batle.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris