cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Austeritat al quadrat

L'Ajuntament de Lloret obsequià els participants en la gimcana amb camisetes de 2008 i una petita Constitució espanyola per no augmentar la despesa pública

33482

Els participants feren broma amb els obsequis de les proves de la gimcana.

J.Torres

Allò important és participar. Això és el que degué pensar l'equip de govern de l'Ajuntament de Lloret (PP), que ha duit l'austeritat fins a la màxima expressió durant la gimcana que se celebrà al poble diumenge passat, en el marc de les festes patronals de Sant Domingo. Lluny de gastar-se els doblers de les arques municipals amb diferents obsequis pels grups guanyadors de cada prova, l'Ajuntament entregà, ben empaquetada, una camiseta de les festes patronals de l'any 2008 i un petit llibre de la Constitució espanyola als participants.

El batle de la localitat, Joan Jaume, no donà gaire importància a aquest fet: "Decidírem treure coses que tanmateix estaven aturades dins la Casa Consistorial". Així, Jaume explicà que "l'antic equip de govern degué fer camisetes per a les festes patronals de fa tres anys i les que sobraren quedaren arraconades a l'Ajuntament".
Pel que fa als llibres de la Constitució espanyola, el batle no va saber concretar-ne l'origen: "Segurament l'antic govern els degué encomanar, però no sé amb quin objectiu". Jaume explicà que "jo fa 17 anys que sóc batle del poble, menys els tres anys en què governà el Pacte, i no encomanàrem mai cap llibre sobre la Constitució. No sé com han arribat al Consistori.

Sorpresa

Els participants a les diferents proves de la gimcana esperaven els seus obsequis amb il·lusió i se sorprengueren que fossin una camiseta de les festes de fa tres anys i un petit llibre de la Constitució. "I ara què faig, amb això?", es demanà una jove que guanyà una de les proves. "La camiseta l'empraré per dormir, però tinc més dubtes sobre la utilitat que donaré al llibre", contestà una companya seva. I és que els lloritans quedaren amb un pam de boca oberta quan obriren els paquets i es trobaren amb els regals escollits pels seus governants.

Les festes patronals de Lloret començaren divendres passat i acabaran el dilluns 8 d'agost. En aquest sentit, el regidor d'IniciativaVerds a l'oposició, Pau Picornell, es queixà que "és lamentable fer tants de dies de festa en temps de crisi", tot i que no volgué opinar sobre els regals que es donaren a la gimcana perquè "estam en dies de festa i no és moment de fer valoracions polítiques".

Al marge de polèmiques, el batle, Joan Jaume, explicà que les festes "són tot un èxit". En aquest sentit, digué que dimecres se celebrà un concert acústic, amb les actuacions de Marga Pocoví i Minut Jazz Duo, i un sopar solidari per recaptar fons per a l'equip de futbol de Lloret. "El nostre futbol ha pujat a Primera Regional i necessita doblers per fer front a la nova temporada. Els assistents, unes 300 persones, pagaren 9 euros per sopar de pa amb oli a la plaça de Jaume I i l'acte fou un èxit". La festa per als joves es farà dissabte, mentre que diumenge se celebrarà la tradicional revetla.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francesc, fa mes de 9 anys

La mateixa Marga Pocoví que tocà pel Sírkulo?

Segons ells, jo no hi era (evidentment).

PP+sírkulo (no de lectores, és clar): tota una aliança d'austeritat (neuronal, és clar).

Valoració:3menosmas
Per Estrella, fa mes de 9 anys

En PlusUltra aquest sempre pixa dora de test. És un poc curtet. Se n'hauria d'anar el més "plus ultra" possible, com els d'Star Trek que van a on no ha estat mai ningú.

Valoració:3menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 9 anys

Se regala una constitución española, porque diccionarios de catalán ya no se fabrican han quedado en desuso.

Valoració:0menosmas
Per Jarc, fa mes de 9 anys

A mi ni que me pagassen vaig a veure na marga pocoví, bon Jesús!

Valoració:6menosmas
Per Estrella, fa mes de 9 anys

Això sí: després dues verbenes, ne Marga Pocoví (encara que fos pagant), karaoke, etc. Si no hi ha doblers el que s'ha de fer es retallar els dies de festa. I punt.

Valoració:3menosmas
Per XXI, fa mes de 9 anys

La camiseta, encara, però la constitució... és del segle passat!

Valoració:11menosmas
Per astonished!, fa mes de 9 anys

Patètic!! una camiseta del 2008 i una const?...no podien quedar pitjor!

Valoració:3menosmas
Per Black&Decker, fa mes de 9 anys

Ni per això serveix!!!

Valoració:6menosmas
Per Jarc, fa mes de 9 anys

Molt original. amb una Constitució espanyola sempre t'hi pots tocar es cul!

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris