nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

Ventura Rubí manté que el camp de golf de Son Saletes “es farà”

El promotor assegurà que Francesc Antich, quan era president, li digué que el golf es podria fer

Ventura Rubí, conegut terratinent, president del PP de Sencelles, membre de l'executiva autonòmica del PP i promotor del camp de golf projectat a Son Saletes (Sencelles), assegurà ahir que la infraestructura "es farà".
"Reactivarem els tràmits burocràtics encaminats a la construcció del camp de golf. Els havíem aturat a mitjan legislatura passada, quan sabérem que, amb el color del Govern anterior, no el podríem fer", explicà Rubí, qui també assegurà que la promotora ja havia invertit "una seixantena de milions d'euros" en el disseny del projecte.

Rubí insistí que "tenim tots els permisos demanats i aprovats". El promotor recordà, així mateix, que el Pla Territorial de Mallorca preveu un camp a la comarca del Pla. "A més a més, s'hi donaria feina a més de cent persones", recalcà. Respecte de la modificació puntual de la normativa urbanística que prohibeix construir camps de golf al terme de Sencelles, Rubí no creu "que s'acabi aprovant definitivament". En cas que sigui així, la prohibició quedaria suspesa d'aquí a dos anys.

El PSOE, "a favor"

Així mateix, Rubí assegurà que el PSOE havia donat el vistiplau al camp de golf. "Tant Francesc Antich -aleshores president del Govern- com Maria Lluïsa Dubon -consellera insular de Territori- em comunicaren que el golf de Son Saletes es podria fer. Qui l'aturà, políticament, va ser Joan Carles Verd, batle de Sencelles", afirmà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris