nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
26°

Les obres del tren d'Artà, aturades en mal moment

Alguns municipis del Llevant, com Son Servera, veuen que la paralització del projecte afecta alguns dels seus carrers

La decisió d'aturar les obres del tren tram que ha d'unir la capital del Llevant (Manacor) amb tota la comarca ha estat presa en un mal moment pel Govern. Així ho assenyalen veïns i consistoris de Son Servera i Artà, ja que aquesta paralització ha agafat el volum de les obres, tot coincidint amb el tancament d'algunes vies importants. És el cas de la carretera de Son Servera a Cala Millor, alguns camins veïnals de fora vila, un aparcament i alguns trams de carrer al municipi d'Artà.

A Son Servera, les actuacions del tren afecten tota la zona de l'estació que fins a l'inici de les obres era habilitada com a aparcament. Tanmateix, en aquest poble el punt més conflictiu rau en el fet que fa alguns mesos que la carretera que condueix de la població cap a la zona costera de Cala Millor està totalment tancada. Els vehicles són desviats per alguns dels carrers del nucli urbà i així augmenta el volum de vehicles que circulen per vies que no s'adeqüen a les característiques per acollir una gran quantitat de cotxes. A més dels nuclis de població, cal assenyalar alguns camins de fora vila que també estan tallats en algun punt pel pas de les vies, encara que en la majoria d'indrets s'han habilitat passos alternatius.

A Artà, la problemàtica afecta de rebot el nucli urbà, perquè l'estació de tren s'ubica en un dels laterals del municipi. Però, així i tot, alguns carrers i principalment un aparcament que facilitava la visita al poble estan tancats i el pàrquing és utilitzat com a lloc de dipòsit de material i de vehicles que fins ara s'empraven en l'obra.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Serverí indignat, fa mes de 9 anys

És curiós que aquests pseudoecologistes que bordin aquí no necessitin el transport públic, ja que tenen els seus 4x4 per anar per enmig de les seves finques. Són uns privilegiats i gens solidaris.

I Bauzá, vés-te'n ja! Odies el Llevant, se te nota a la cara, que surts de l'Àrea Metropolitana i passes de tothom. Ja ho demostrares passant d'en Pastor i de la nostra gent. Clar, com que el Llevant no vol PP i Bauzá no vol el Llevant. Si tu vols llure elecció a les escoles, noltros volem lliure elecció de president. NO TE VOLEM. Ens fas mal!

Valoració:5menosmas
Per Jm, fa mes de 9 anys

el mal moment va ser quan van començar aquest desastre d'infraestructura.
Feim veis verdes per les persones no per trens ni cotxes.

Valoració:6menosmas
Per ca, fa mes de 9 anys

ara que s'han carregat la comarca ara paren el tren de la vergonya.
Som una illa d'idiotes.
Feim vies verdes, no a més trens ni autopistes!
volem transport públic! No tren a enlloc!

Valoració:-10menosmas
Per siurell, fa mes de 9 anys

Aquest tren no s'hagués de fet mai, una mostra de la falta de responsabilitat i sentit comú dels nostros polítics. Necessitam un transport públic pensat per les necessitats de mobilitat de sa gent no pels afanys de notorietat i de monomentalisme d'uns polítics molt poc documentats.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris