cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

L'oposició denuncia que la demolició del pont del Riuet és culpa de PP-AIPC

"Una llàstima", "una barbaritat", "ens sap molt de greu". Aquestes foren algunes de les reaccions dels representants dels diferents grups polítics de Manacor a la decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Balears sobre el futur del pont del Riuet de Porto Cristo. Els grups de l'oposició coincideixen a assenyalar la mala gestió de l'equip de govern PP-AIPC en la "crisi" del pont i troben que s'han torbat a negociar amb els veïns. Sigui com sigui, el proper 26 de setembre s'ha d'iniciar la demolició de la infraestructura viària que solucionava un greu problema de trànsit en el port de Manacor.

L'oposició

La portaveu socialista, Amanda Fernández, assegura que "és una llàstima, a tot el municipi ens sap greu, però de manera molt especial als veïns del Port. Creiem que la gestió política no s'ha fet quan tocava. S'havia de negociar amb els veïns molt abans i no ara a darrera hora; recordem que la primera sentència és del 2007". Pel que fa a l'obertura, Fernández diu que "almenys tenim el consol que aquest agost estarà obert i solucionarà el greu problema de trànsit".

Gairebé amb els mateixos termes s'expressava Xisco Mateu, portaveu d'ALM. "Sens dubte és una llàstima, no havíem d'haver deixat que s'arribàs a aquest punt, és una barbaritat. Ara ens cal esbrinar la gestió que s'ha fet de tot aquest tema, s'havia d'haver negociat abans, el batle ens diu que no és podia". De l'obertura del pont, Mateu assenyala que "aquest és el mal menor".

Per la seva banda, el regidor del PSM-IV-Entesa, Sebastià Gayà, parlà amb contundència i manifestà que "ho he repetit moltes vegades, tot aquest tema es va dur molt malament des del principi". I afegeix que "nosaltres no volem que el tomin de cap de les maneres, però també vull recordar les paraules del regidor Bernat Amer, que en el seu dia va dir que l'Ajuntament no havia de negociar amb ningú". Gayà assegura que "sí s'haguès actuat de manera correcte no ens hauria sortit tant car a tot els ciutadans de Manacor". Pel que fa al grup d'Esquerra a l'Ajuntament de Manacor, el seu portaveu, Joan Llodrà, no respongué les cridades telefòniques d'aquest diari.

Govern municipal

El delegat de Porto Cristo i portaveu de l'Agrupació Independents de Porto Cristo, Joan Gomila, manifestà que "el més positiu és que es pugui obrir l'agost, i alleugerir el trànsit". Sobre la darrera i definitiva decisió judicial, Gomila assegura que "no estam d'acord que el jutge vagi en contra del que diu la comissió permanent de Medi Ambient del Govern". Afegeix amb tota rotunditat que "nosaltres continuam dient que el pont és legal".

I finalment, el regidor de Turisme, Rafel Bosch (PP), que a més és la persona que designà l'Ajuntament per respondre econòmicament en cas que aquest no compleixi el que dicta la llei, manifestà que "nosaltres, com un govern unit, donam suport a les paraules de Joan Gomila".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per moix, fa mes de 9 anys

Una llàstima", "una barbaritat", "ens sap molt de greu"... sí, sí, però el pont s'ha de tomar. Els doblers perduts en la construcció i en la demolició ja estan perduts i sembla que ningú ja no se'n recorda. Han estat molts els doblers tudats i tot es resumeix en "una llàstima", "una barbaritat", "ens sap molt de greu". Us imaginau l'empleat d'una empresa de construcció que després d'haver fet construir una caseta, la Justícia li diu que no és legal i que l'ha de tomar i ell es justifica davant els amos de l'empresa dient que és "una llàstima", "una barbaritat", "em sap molt de greu"... i els empresaris acceptin les seves disculpes? Això només passa a Mallorca.

Valoració:0menosmas
Per Al-Fanat, fa mes de 9 anys

Què és això que els del PSM no volen que el pont es tomi de cap de les maneres? Que s'han de posar també al patètic nivell dels altres per quatre vots de merda!? Aquesta sí que n'és bona! EL PONT DEL RIUET TOMAT JA!!! I després, TOTS ha demanar disculpes de genolls al poble de Manacor, però tots.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris