algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El batle de Bunyola tindrà dedicació exclusiva i cobrarà 35.000 € com a molt

El PP ha informat que el polític ocupa una plaça com a professor d'educació primària, però no s'incorporarà a les aules el pròxim mes de setembre

El batle de Bunyola, Jaume Isern (PP), deixarà la seva plaça com a funcionari i es dedicarà íntegrament a les tasques de la batlia i el seu sou dependrà de les funcions i serveis dels quals es faci càrrec, amb possibilitat d'assolir un còmput anual màxim de 35.400 euros. El PP ha informat en un comunicat que el batle ocupa una plaça com a professor d'educació primària, però no s'incorporarà a les aules el pròxim mes de setembre en l'inici del nou curs escolar, ja que considera que "el poble es mereix tot el seu temps".

La majoria dels batles electes de Mallorca han procedit de la mateixa forma, encara que Isern serà el primer membre del consistori de Bunyola en tenir dedicació exclusiva. Respecte a les crítiques rebudes per part de l'oposició municipal, Isern ha dit que és "normal" que si abandona la seva plaça de funcionari pugui cobrar un sou no solament en funció del càrrec, sinó també tenint en compte la tasca que durà a terme de forma exclusiva i a temps complet.

El segon tinent de batle d'aquest municipi, Ildefonso Blázquez, representant de l'agrupació independent AVI-, també podrà incrementar la seva retribució fins a arribar a un límit de 30.780 euros anuals.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bunyolí indignat, fa mes de 9 anys

El tema és que el batle es va pujar les retribucions (que no un sou) un 400%, fins a aquests € anuals, que són uns 2.900 € al mes, al ple de la setmana passada; i el va pujar al seu segon tinent de batle fins als 30.000, el senyor Ildefonso Blázquez, d'AVI, que no té ni dedicació exclusiva ni res semblant.

Però Bunyola ha esclatat, i la indignació és present arreu, de la cara que té aquest senyor, que fins el setembre cobrarà dos sous: el de mestre i el de batle, idò! Ara, davant la pressió de l'oposició i de la gent, ha hagut de recular, però el seu sou es manté, i manté els 30.000 € pel seu segon, que no en fot ni brot! I això no és corrupció?

Valoració:5menosmas
Per Margalideta, fa mes de 9 anys

Que se conformi. Jo faig feina i només en cobro 22.000 bruts anuals, i tenc estudis.

Valoració:11menosmas
Per astorat, fa mes de 9 anys

35,000 euros per fer de batlle són molts euros... són 6,000.000 de pessetes anuals, és molt més del que guanya un mestre de primària a temps complet i amb dedicació exclusiva. L'avantatge d'aquest sou desproporcionat és que els bunyolins ara saben que el batlle cobra directament d'ells, dels imposts municipals que ells paguen. Com que és una feina a temps complet, supòs que el batlle estarà disponible tots els dies de la setmana i a totes hores per resoldre qualsevol incidència o problema.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris