muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
17°

Enguany, a Felanitx, Sant Agustí serà pirata

"Una festa exclusiva per al dia de Felanitx: serà un espectacle de pirates, de més d'una hora de durada i en el qual podrà participar tothom", en paraules de Rafel Prohens, regidor de Festes al municipi. Cal pensar que la tradicional vedellada de l'horabaixa de Sant Agustí es deixà de fer el 2008, per problemes a l'estructura i instal·lacions de la històrica plaça de Toros de la Macarena de Felanitx. De llavors ençà, l'Ajuntament ha cercat cada any alguna festa alternativa per omplir l'espai que ocupava l'esdeveniment taurí. Enguany, l'edil responsable assenyala que "volem aprofitar l'estirada que tenen els pirates, ja sigui per pel·lícules, sèries o altres fets, per dur-ne un muntatge que inclogui acrobàcies i malabarismes".

Aquest espectacle, que organitzarà l'empresa Mallorca So, tindrà lloc al passeig d'Ernest Mestre, com ha ocorregut amb les darreres representacions, i durarà una hora i mitja. Segons assenyala Prohens, "serà una festa per a totes les edats: volem que les tradicionals penyes en puguin gaudir igual que les famílies amb infants". Per això, aquesta vegada no es posaran barreres als costats, perquè volen que tothom participi de la celebració. Hi haurà una carrossa que, a més, recorrerà el passeig i animarà la jornada del capvespre.

Quant a la resta d'activitats, les programades per al matí, sembla que no experimentaran cap canvi, amb el ball dels Cavallets i la tradicional missa al convent. Així mateix, la penya més famosa, El Coso, encara no ha anunciat els seus actes en un dels llocs habituals, com és la web del Fòrum de Felanitx, però és de suposar que tornarà a repetir-se tot el trull de cada any.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris